Ο ΠΑΟ είχε άγχος όσο περνούσε η ώρα και η Δόξα κρατούσε το μηδέν στην άμυνα, με τη γνωστή τακτική που ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό, δηλαδή τα συνεχή μαρκαρίσματα και την απουσία οργανωτικού πλάνου.

Τελικά, στο 88′ ο Κατσουράνης με σουτ σημείωσε το 1-0 και χάρισε τους βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Τώρα, ναι μεν ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία με 40 βαθμούς, ο ΠΑΟ όμως πλησίασε και έχει 39 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο. Η συνέχεια για το ποιός θα πάρει τον τίτλο στη Σούπερ Λίγκα, αναμένεται συναρπαστική. Σημειώνεται πως ο ΠΑΟ έπαιξε με επιθετικό τέμπο και τον Τοτσέ σε ρόλο σέντερ φορ, αυτό όμως δεν τον βοήθησενα κάνει πολλές φάσεις για γκολ.

Διαιτητής:Μήτσιος.

Κίτρινες: Κατσουράνης, Βέρτζος, Ψυχογιός, Κλέιτον, Μπριλλάκης, Βιτόλο, Σέρεμετ, Τριποτσέρης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Μαρίνος(68′ Μαυρίας), Σπυρόπουλος, Μπίαρσμιρ, Βιτόλο, Κλέιτον, Κατσουράνης, Τοτσέ(72′ Πετρόπουλος), Λέτο, Ζέκα, Κουίνσι(68′ Καραγκούνης).

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος(80′ Γελαδάρης), Λεάντρο, Βιάνα, Ρούτσης, Μπριλλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός(87′ Αμπουμπακάρι), Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον(70′ Αραβίδης).

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Στο άλλο εξ’ αναβολής παιχνίδι που διεξήχθη στη Λιβαδειά την Τετάρτη το απόγευμα, Λεβαδειακός και Αρης με το 1-1 πήραν από έναν βαθμό.Ηταν το ντεμπούτο του Μασάδο, τού νέου τεχνικού τού Αρη.

Στο 35′ με υπέροχο γκολ ο Γιαννιώτας έκανε το 0-1 και ισοφάρισε ο Λεβαδειακός στο 54′ με τον Φαβάλι,ύστερα από πάσα του Ζησόπουλου(1-1).

Στο 74′ αποβλήθηκε ο Λαζαρίδης. Ο αμυντικός πήρε δεύτερη κάρτα μέσα σε διάστημα 14′ και αντίκρυσε την κόκκινη του διαιτητή Κομίνη. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, λοιπόν, ο Αρης ολοκλήρωσε το 90λεπτο με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κόκκινη: Λαζαρίδης.

Κίτρινες: Λισγάρας, Φαβάλι, Τόμας, Καζναφέρης, Μουλόπουλος, Βασιλείου, Κουτσόπουλος.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας(78′ Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Φαβάλι, Ναπολεόνι(70′ Σουμπίνιο), Βασιλείου, Πόποβιτς(66′ Παπαδόπουλος).

Αρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης(66′ Κατίδης, 90′ Σολτάνι), Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Καπετάνος, Πρίττας, Ακόστα (78′ Παπαζαχαρίας).