Ο Φώτης Παπουλής ήταν εύστοχος, ο Βερόν εκπληκτικός και πανταχού παρών, ενώ ο Ζορμπάς που βγήκε από τη… ναφθαλίνη, έδειξε ότι έχει ποιότητα και προσέφερε λύσεις στον ΟΦΗ. Ο συνδυασμός αυτών οδήγησε την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στη νίκη επί της Δόξας Δράμας με σκορ 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους απόντες βασικούς Μάντζιο, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Κάρολ, έστειλαν θετικά μηνύματα στην τεχνική ηγεσία. «Πήραμε μία σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά», τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της Δόξας Μάκης Κατσαβάκης υποστήριξε ότι η ομάδα του χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Το 1-0 έγινε στο 50′: σε προσπάθεια του Ζορμπά από τα πλάγια, ο Παπουλής με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ έβαλε τη σφραγίδα του και στο 86′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Δελφάκη (Αρκαδίας).

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βερόν, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς (79′ Μπόντορ), Βάντο, Καμπάνταης, Σόουζα (79′ Πίτσος), Παπουλής, Μπούρμπος, Λόπεθ (85′ Γαλανόπουλος), Λόπεζ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Αραβίδης, Λίμα (76′ Στεργιανός), Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (40′ Σοϊλέδης), Ψυχογιός (61′ Αγγελούδης).

Γιώργος Κορτσιδάκης