Η καλή παρουσία του Μπάλας Μέγερι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού έκανε τη διοίκηση της ΠΑΕ να στραφεί σε λύση από την εγχώρια αγορά για την αντικατάσταση του Κοστάντσο. Ο Αργεντινός διαπιστώνοντας ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό, το πήρε απόφαση να λύσει τη συνεργασία του. Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου βορειοϊρλανδού γκολκίπερ του ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ. Το συμβόλαιο του 34χρονου τερματοφύλακα είναι κλειστό διετές στην κρητική ομάδα και δεν περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο Κάρολ απέδειξε στον ΟΦΗ ότι διατηρείται σε καλό επίπεδο και το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τού έχει δώσει την εμπειρία του μεγάλου συλλόγου.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του νεαρού στόπερ του Πανιωνίου Δημήτρη Σιόβα.

Ο τεχνικός της τουρκικής Ορτνούσπορ, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ήθελε τον Χαβίτο και ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε υπό μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να ληφθούν τελικές αποφάσεις για μεταγραφές – αποδεσμεύσεις.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εξέτισε την ποινή του και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη.