Ο Πολ Σκόουλς επιμένει να προσφέρει εκπλήξεις στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον ακόμα και σε ηλικία 37 χρονών.

Ο Σκόουλς, που επέστρεψε στην ενεργό δράση την περασμένη εβδομάδα, σκόραρε στο 45′ ανοίγοντας το σκορ κόντρα στην Μπόλτον (3-0) και ουσιαστικά ξεμπλόκαρε την ομάδα του.

«Ηταν έκπληξη που βρέθηκε σε αυτό το σημείο. Περιμέναμε να ελέγχει τον χώρο της μεσαίας γραμμής με την εμπειρία του. Διαθέτει όμως ένστικτο και με το γκολ που πέτυχε μας διευκόλυνε ώστε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι», είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνι, ο οποίος έχασε πέναλτι (28′, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Μπόλτον, Μπογκντάν), αποκάλεσε «θρύλο» τον Σκόουλς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Σπουδαία νίκη. Σπουδαίος παίκτης ο Γουέλμπεκ. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Βαλέντσια. Για τον Σκόουλς τι μπορείς να πεις παραπάνω; Θρύλος!». Τα δύο γκολ πέτυχαν οι Γουέλμπεκ και Κάρικ.

Στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Γουλβς και το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να ισοφαρίσει (1-1).

Νέο σοκ για την Αρσεναλ, η οποία ηττήθηκε στο «Λίμπερτι» από τη Σουόνσι 3-2. Παρά το γεγονός ότι η Αρσεναλ προηγήθηκε με τον Φαν Πέρσι, δεν κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα.

Στα άλλα ματς της 21ης αγωνιστικής: Τσέλσι – Σάντερλαντ 1-0, Νιούκαστλ – ΚΠΡ 1-0, Αστον Βίλα – Εβερτον 1-1, Μπλάκμπερν – Φούλαμ 3-1, Γουέστ Μπρομ – Νόριτς 1-2, Λίβερπουλ – Στόουκ 0-0. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται απόψε εκτός έδρας με τη Γουίγκαν (22.00, NS1).

Βαθμολογία (21 αγ.): Σίτι (20 αγ.) και Γιουνάιτεντ από 48, Τότεναμ 46, Τσέλσι 40, Αρσεναλ και Νιούκαστλ από 36, Λίβερπουλ 35.