Οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με έναν άνθρωπο του Θεού, όπως ο ίδιος δείχνει και με τα πολλά τατουάζ του. Ο «εκλεκτός του Κυρίου» λέει αυτό στο δεξί του μπράτσο, ενώ σε άλλο σημείο έχει «χτυπήσει» κάποιες ψαλμωδίες όπως και την ατάκα «Χωρίς αγάπη δεν υπάρχει πίστη»!

Ο ίδιος πάντως πιστεύει πολύ και στις δυνατότητές του, έτσι όταν έσπασε για πρώτη φορά (στα κολεγιακά χρόνια) το δεξί του χέρι, αν και δεξιόχειρας, άρχισε να εξασκεί και το αριστερό για να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Οταν μάλιστα το ξαναέσπασε άλλες δύο φορές (!), έμαθε οριστικά να σουτάρει και με το αριστερό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί και τα δυο του χέρια στα σουτ.

Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, αλλά είναι δύσκολο να είναι χειρότερος του Λούκας. Εχει ικανότητα και στη δημιουργία, όμως είναι με τα πάνω και τα κάτω του. Προτίμησε το μπάσκετ ενώ το λογικό ήταν να πάει προς το μπέιζμπολ (με θείο τον θρύλο του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπέιζμπολ και των Σικάγο Καμπς Ερνι Μπανκς).

Την ώρα που πάταγε το πόδι του στο αεροδρόμιο, η νέα του ομάδα έκανε περίπατο με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (90-60), όπου ντεμπουτάρισε ο έτερος νεαποκτηθείς ξένος Τζόι Ντόρσεϊ.

Μπορεί ο αφιονισμένος (στην καλύτερή του χρονιά μακράν) Πρίντεζης με 19 π., ο Αντιτς στη δυναμική επαναφορά του (17 π., 7 ρ.) και ο Γκετσεβίτσιους (14 π.) να ήταν οι κορυφαίοι, αλλά όλα τα μάτια ήταν στον Αμερικανό. Ο οποίος με μια μόλις γνωριμία με τους συμπαίκτες του έπαιξε σχεδόν 12 λεπτά (2 π., 6 ρ.) δείχνοντας πως έχει ικανότητες στην άμυνα, αν και το δείγμα γραφής του ΠΑΟΚ ήταν αποκαρδιωτικό (ο Ντικούδης με 17 π. πρώτος σκόρερ), έστω και αν προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 74-55. Οι παίκτες του Πανιωνίου και του Γιώργου Μπαρτζώκα στάθηκαν στο ύψος τους και μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι για την 3η θέση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (74-55), αλλά κάποιοι ηλίθιοι οπαδοί των Νεοσμυρνιωτών φρόντισαν να χαλάσουν το όμορφο κλίμα πετώντας ένα μπουκάλι μπίρας μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Ρόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν ήδη την ήττα («Μας πείραξε ο τρόπος περισσότερο, αφού δεν παλέψαμε», τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς) ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τεχνικός των γηπεδούχων, τόνισε: «Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και αυτοσυγκέντρωση και με όπλο την άμυνα σε Χάτεν και Τσάμη πήραμε αυτό που θέλαμε».

Ξανθόπουλος (18 π., 4 τρ.), Ντίμπλερ (13 π., 3 τρ.) και Γιάνκοβιτς (11 π.) οι καλύτεροι για Πανιώνιο, ενώ Λιακόπουλος και Μπόικον είχαν από 10 π. για τον Κολοσσό.

ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 74-71. Ο νόμος του Τζέρεμι Χαντ ίσχυσε στη Δράμα με τον αμερικανό άσο των γηπεδούχων να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του αγώνα του ΚΑΟΔ με το Περιστέρι (74-71). Δεν είναι τόσο οι 16 π. (2 τρ.) όσο το γεγονός ότι τους πέτυχε σε καθοριστικά σημεία, ακόμα και εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι (Γιαννόπουλος 21 με 4/7 τρ., Εντουαρντς 15 με 6 ρ. και Μότσνικ 10 π. με 5 ρ.) περνούσαν μπροστά. Εξαιρετικός και οι Τσέρανιτς (15 π., 11 ρ.) και Χαραλαμπίδης (12 π., 5 ασ.).