Δεν αποκλείεται στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Τζόι Ντόρσεϊ να είναι και στη δωδεκάδα της ομάδας. Κάτι πολύ δύσκολο μεν, δεδομένου ότι μόλις χθες έκανε την πρώτη προπόνησή του με τους Ερυθρόλευκους, αλλά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θέλει να του δώσει αγωνιστικές παραστάσεις για να πάρει αν είναι εφικτό έστω λίγα λεπτά στο μεγάλο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τετάρτη.

Ο Ντόρσεϊ είναι φανερό πως αποκτήθηκε κυρίως για να βοηθήσει στην αμυντική λειτουργία, η οποία παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο σε κορυφαία παιχνίδια όπως της Ευρωλίγκας ή τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται για παίκτη που θα αλλάξει τα δεδομένα, αλλά για μια βελτιωμένη έκδοση (και σαφώς πιο έμπειρη) του Ματ Χάουαρντ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώνουν και με τον έτερο ξένο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον εκλεκτό του Ντούσαν Ιβκοβιτς να είναι ο συμπατριώτης του Αλεξάντερ Ράσιτς. Ο σέρβος γκαρντ της Λιέτουβος Ρίτας όμως δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από τους Λιθουανούς διότι μπλόκαρε η απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, τον οποίο θα έπαιρναν για να αντικαταστήσουν τον Ράσιτς, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει να αλλάζει πλεύση.

Το ιδανικό βέβαια για τους Πειραιώτες θα ήταν να δεχτούν οι Λιθουανοί να πάρουν από αυτούς τον Μάρκο Κέσελ (έστω δανεικό), τον οποίο έτσι και αλλιώς δεν θέλουν πλέον στο Λιμάνι.