Μπορεί για Ολυμπιακό και ΑΕΚ η Δόξα να αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο, χτες όμως η Κέρκυρα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και με ένα ξέσπασμα στο διάστημα 24′-28′ πέτυχε δύο γκολ εις βάρος της ομάδας της Δράμας εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πέτυχαν τα γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκουστάβο στο 24′ και κοντινό πλασέ του Τσίγκα τέσσερα λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είχε τη μοναδική καλή στιγμή της στο 29′, με τον Αραβίδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια οι Μαυραετοί έδειξαν αδύναμοι να αλλάξουν τη ροή του αγώνα και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

«Νομίζω ότι είμαστε αρκετά καλοί ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε στους οκτώ καλύτερους, προτεραιότητά μας είναι η μάχη στο πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο Κύπελλο, γιατί θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια», επισήμανε ο προπονητής της Κέρκυρας Χάβι Γκραθία μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε από την πλευρά του: «Είχαμε πολλά προβλήματα. Είμαστε ταλαιπωρημένοι από την υπερπροσπάθεια που κάναμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Κέρκυρα».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Γραμμόζης (88′ Μπάρκολγου), Καλαντζής, Αγρίτης (67′ Γιάντσης), Μαρτίν, Τσίγκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σερεμέτ, Μπριλάκης (46′ Στεργιανός), Τριποτσέρης (84′ Ρούτσης), Βέρτζος, Ντε Λίμα, Βάντερσον, Αραβίδης, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Σικαλιάς, Κουμπρόγλου (49′ Τοπούζης).