Σε βραζιλιάνικη παροικία θα μετατραπεί σύντομα η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο γαλλικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Μάξγουελ, ενώ κατέθεσε τηλεφωνικά πρόταση στη Μίλαν ύψους 28 εκατ. ευρώ για τον Πάτο. Ο «Πάπιας» δεν θα είχε αντίρρηση να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα καθώς συναίνεσε και η αγαπημένη του Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι. Η μεταγραφή του Πάτο θα κοστίσει στην Παρί ΣΖ κοντά στα 40 εκατ. ευρώ. Από το μυαλό του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει φύγει ο Κακά παρά τις δηλώσεις του μέσου της Ρεάλ πως δεν θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη.

Στην Αγγλία η Νιούκαστλ προσφέρει στον πρώην επιθετικό της Ρόι Κάρολ έξοδο διαφυγής από την κόλαση της Λίβερπουλ με την προϋπόθεση ότι θα τον επανεντάξει με έκπτωση 70%.

Οι Κόκκινοι είχαν πληρώσει πέρυσι τέτοια εποχή 40 εκατ. ευρώ στις Καρακάξες για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να καθιερωθεί. Παρά τις διαψεύσεις, η Νιούκαστλ δεν θα είχε αντίρρηση να τον επανεντάξει πληρώνοντας όμως μόλις 12 εκατ. ευρώ!

Ταυτόχρονα ο νέος προπονητής της ΚΠΡ Μαρκ Χιουζ έχει πρώτο στη λίστα με τους παίκτες που θέλει να φέρει στο Λόφτους Ρόουντ το όνομα του Ντιντιέ Ντρογκμπά της Τσέλσι.