Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη. Ο Αρης προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Ατρόμητος με αντεπίθεση κατάφερε να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ολα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47′ ο Γιαννιώτας άνοιξε στον Καστίγιο και ο κυνηγός με σουτ σημείωσε το 0-1.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 79′, όταν σε φάουλ τού Πίτου Γκαρσία, ο Βελλίδης έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Φυτανίδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Στο 85′ ο Τάτος προτίμησε να πιάσει σουτ και όχι να δώσει πάσα στον Μήτρογλου, με αποτέλεσμα ο κυνηγός να κινηθεί προς το μέρος του μέσου και να τον σπρώξει! Τελικά, στο 90′ ήρθε το 2-1, με τον Τάτο να δίνει στον Μήτρογλου, τον σέντερ φορ να δοκιμάζει το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Αμέσως μετά, όλοι στον Ατρόμητο πανηγύριξαν έντονα, ενώ Τάτος και Μήτρογλου αγκαλιάστηκαν, έχοντας αφήσει πίσω τους το μίνι επεισόδιο.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καστίγιο. Ο επιθετικός αντέδρασε, τα έβαλε με όλους και με όλα , ακόμη και με στελέχη της ομάδας του!

Να τονιστεί ότι στις εξέδρες βρέθηκε και ο Πορτογάλος Μασάδο, ένας προπονητής ο οποίος είναι προ των πυλών του Αρη.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κίτρινες: Σφακιανάκης, Παπαστεριανός, Τάτος, Μήτρογλου, Σκόνδρας.

Κόκκινη: Καστίγιο.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μπάλλας(70′ Πίτου Γκαρσία), Τάτος, Καραμάνος(67′ Δημούτσος), Σφακιανάκης, Μήτρογλου, Καραγκούνης (61′ Αναστασάκος).

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Φατί(90′ Πρίττας), Καζναφέρης, Νέτο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας(80′ Σολτάνι), Ούμπιντες, Καστίγιο.