Εκνευρισμένος με την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο Καυταντζόγλειο στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έλεγε χθες σε στενούς του συνεργάτες ότι τα ψέματα τελείωσαν! Ο κ. Μαρινάκης αναμένεται σήμερα να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να χτυπήσει καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές.

Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής εταιρείας που δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί παρόμοιες εμφανίσεις, θα θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και θα ζητήσει να ματώνουν τη φανέλα.

H διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα ζητήσει την τιμωρία του επόπτη Τσολάκη γιατί υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, σε δύο περιπτώσεις προς το τέλος της συνάντησης με τη Δόξα, τους Μιραλάς και Τοροσίδη (βρέθηκαν σε θέση για γκολ).

Στον Ολυμπιακό χαρακτήρισαν απαράδεκτη την περιγραφή της Nova στο ματς με τη Δόξα. Η διοίκηση της ΠΑΕ σκέφτεται να ζητήσει από το συνδρομητικό κανάλι να μη μεταδώσει κανείς δημοσιογράφος από τους επιλεγμένους του καναλιού τον Ολυμπιακό στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος! Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού για το συνδρομητικό κανάλι από μεταδόσεις σε σειρά αγώνων και αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά ο Ολυμπιακός είναι εκτός ρυθμού, δεν είναι ο Ολυμπιακός του πρώτου γύρου. Χρειάζεται γρήγορα βελτίωση».