ΕΥΣΤΟΧΗ η παρομοίωση του Γιώργου Κούδα: «Τρόικα και στον ΠΑΟΚ». Πράγματι, στην Τούμπα πλέον το κουμάντο το κάνει η UEFA, όπως ακριβώς στη χώρα η τρόικα. Και για να πάρει ο ΠΑΟΚ τη... δόση, δηλαδή την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι υποχρεωμένος να μειώσει το χρέος του πουλώντας τα «ασημικά» του.
Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ έφυγε, ο Κοντρέρας το ίδιο - και μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλοι αγαπημένοι της εξέδρας. Το ερώτημα είναι αν εκτός από την «τρόικα» η διοίκηση του Ζαγοράκη θα έχει να αντιμετωπίσει και τους αγανακτισμένους οπαδούς.
ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ του κόσμου θα καταλάβει. Ενα άλλο θα φωνάζει. Το ποιο από τα δύο θα είναι η πλειονότητα θα εξαρτηθεί κυρίως από τα αποτελέσματα, που στην Ελλάδα κρίνουν τα πάντα. Αν έρθουν επιτυχίες, πάει να πει ότι η ομάδα μπορεί και χωρίς τα αστέρια της. Αν έρθουν αποτυχίες, ο χειμώνας για τον Ζαγοράκη θα είναι βαρύς - αν τον βγάλει.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ της εξυγίανσης της ΠΑΕ είχε μπει σε εφαρμογή από το περασμένο καλοκαίρι και η απομάκρυνση του Βιτόλο ήταν μέρος του. Αλλά έμεινε μετέωρο επειδή ο πρόεδρος πίστεψε τον Φλωρίδη. Και τώρα το καράβι του ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει απότομη στροφή, με κίνδυνο να χάσει επιβάτες στη θάλασσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από