Την πόρτα εξόδου των δανεικών ποδοσφαιριστών άνοιξε στον Ολυμπιακό πρώτος ο Αλεξάντερ Κατάι, ο οποίος επέστρεψε στην πρώην ομάδα του Βοϊβοντίνα.

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον σέρβο μεσοεπιθετικό το περασμένο καλοκαίρι και δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Δεν έπεισε όμως με την απόδοσή του τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Κατάι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα δανεικός για έξι μήνες.

Σειρά θα πάρουν οι Χαβίτο, Ζαραδούκας, Σουμπίνιο, Γκρμπιτς.

Στη συνάντηση που θα έχουν τις προσεχείς ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο τεχνικός Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασιστεί αν θα γίνει μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Η περίπτωση δανεισμού του Γάλλου Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι παρουσιάζει δυσκολίες για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος επιθετικός φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον δανεισμό του στην Ντιζόν. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας Πατρίς Καρτερόν υποστήριξε στη «L’ Equipe»: «Μιλάμε με την Τσέλσι. Ο Βίλας Μπόας έχει συμφωνήσει στην παραχώρησή του, άλλα έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη, ανάμεσά τους ο Ολυμπιακός και η Μαρσέιγ. Ρίχνουν στο τραπέζι πιο πολλά χρήματα. Είμαι όμως τυχερός που έπεισα τον παίκτη. Τον ενδιέφερε περισσότερο να έρθει στην Ντιζόν».

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Τουρκία τα οποία ανέφεραν ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ ζήτησε από την ΠΑΕ να τον αφήσει να μετακινηθεί στη Φενέρμπαχτσε! Η «Haber» και η «Fotospor» είχαν το σχετικό ρεπορτάζ, ο αλγερινός φορ όμως έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Δύο εκπλήξεις είχε η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19.30, Novasports 1). O Βαλβέρδε απέκλεισε τους ανέτοιμους Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ.

Ο Μακούν συμπεριελήφθη στη 18άδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλβέρδε ζήτησε χθες από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ολοι ξέρετε ότι ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη».

Η αποστολή: Μέγερι, Κοστάνστο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μοντέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.