Επανεκτέλεση του τραγουδιού «Family man» των Χολ και Οουτς θα μπορούσε να κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Δεν έρχεται. Νιώθουμε λίγο απογοητευμένοι. Ομως και οι δύο πλευρές συμφωνήσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μη γίνει η μεταγραφή… Ισως στο μέλλον». Το τελευταίο ταγκό του Μπέκαμ δεν θα είναι στο Παρίσι, ενημέρωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ αλ Κελαΐφι.

Τα τέσσερα παιδιά του άγγλου ποδοσφαιριστή αλλά και το… Χόλιγουντ το οποίο διατηρεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ο Μπέκαμ με προτροπή του φίλου του και διάσημου ηθοποιού Τομ Κρουζ, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Πόλη του Φωτός.

Αφού έλαβε διαβεβαιώσεις από τον εκλέκτορα της ολυμπιακής ομάδας της Βρετανίας Στιούαρτ Πιρς πως δεν θα μειωθούν οι πιθανότητές του να αγωνιστεί το καλοκαίρι στους Αγώνες του Λονδίνου, ο Μπέκαμ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια, τη Λος Αντζελες Γκάλαξι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών. Τα χρήματα που προβλέπονται στο νέο του συμβόλαιο, περίπου 6,5 εκατ. δολάρια ετησίως είναι τα μισά απ’ όσα θα κέρδιζε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων ο Αλ Κελαΐφι έσπευσε να διαβεβαιώσει πως η άφιξη του Κάρλο Αντσελότι στη θέση του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν δεν επηρέασε την απόφαση του Μπέκαμ.

AΝΤΙΔΡΑΣΗ

Σχεδόν αμέσως μετά την κοινοποίηση του ναυαγίου από πηγές της Παρί Σεν Ζερμέν διέρρευσαν πληροφορίες προς το γαλλικό πρακτορείο πως ο σύλλογος είναι έτοιμος να δαπανήσει 61,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Βραζιλιάνων Κακά και Πάτο παρά τις διαβεβαιώσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν πως οι παίκτες δεν παραχωρούνται.

Για τον Κακά η Παρί θα διαθέσει 23,5 εκατ. ευρώ, ενώ για τον Πάτο η προσφορά φτάνει τα 38 εκατ. ευρώ.

Το σχέδιο του γαλλικού συλλόγου που ελέγχεται από τα πετροδολάρια του επενδυτικού κολοσσού Qatar Sports Investment (QSI) είναι να αποκτηθούν συνολικά τρεις παίκτες τις επόμενες 15 ημέρες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε προχθές πως δεν θέλει να φύγει κανένας παίκτης από τη Ρεάλ, αλλά τον τελευταίο λόγο έχει ο ίδιος ο Κακά που έχει παραγκωνιστεί από τη βασική ομάδα.

Οσον αφορά τον Πάτο με τον οποίον θα συναντηθούν το απόγευμα ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε, ο Λεονάρντο και ο πρώτος προπονητής του στη Μίλαν, ο Αντσελότι στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των Ροσονέρι με την Παρί Σ.Ζ. η κατάσταση ίσως είναι πιο απλή.

Το θερμόμετρο στις σχέσεις του Πάτο με τον προπονητή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει κάτω από το μηδέν και σύμφωνα με την «Corriere della Sera», ο Βραζιλιάνος αποτελεί πρόβλημα πλέον για τη Μίλαν.

Δημόσια ο Αλέγκρι δηλώνει πως θέλει τον παίκτη στην ομάδα, αλλά τα βρετανικά ταμπλόιντ ανέφεραν χθες πως ο ιταλός κόουτς μεθοδεύει την πώληση του Πάτο για να αποκτήσει «πακέτο» από τη Μάντσεστερ Σίτι τους Τέβες – Μπαλοτέλι.

Ο ΤΕΒΕΣ

Για τον Τέβες ζωηρό ενδιαφέρον δείχνει και η Ιντερ. Εκπρόσωπος των Νερατζούρι θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στο Μάντσεστερ για να προτείνει στη Γιουνάιτεντ την πώληση του Σνάιντερ τον οποίο θέλει στην ομάδα του ο Φέργκιουσον. Με τα χρήματα που θα πάρει η Ιντερ θέλει να χρηματοδοτήσει την απόκτηση του Τέβες.