Οι γκάφες του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Πέπε Ρέινα άνοιξαν τον δρόμο στη Μάντσεστερ Σίτι να φτάσει σε εύκολη νίκη 3-0 (Αγουέρο, Γιάγια Τουρέ, Μίλνερ) και να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Νιούκαστλ.

Σε τροχιά τίτλου παρέμεινε η Τότεναμ με τη νίκη της 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ. Τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς λιγότερους από τη Σίτι, έχουν όμως και ένα ματς λιγότερο.

Αδειες ήταν οι κόκκινες φανέλες όπως και η επίθεση της Λίβερπουλ μετά την απόφασή της να μην καταθέσει έφεση για την ποινή αποκλεισμού των οκτώ αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Λουίς Σουάρες για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε εις βάρος του γάλλου αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πατρίς Εβρά.

Ο Ουρουγουανός άρχισε να εκτίει την ποινή του από το χθεσινό ματς και θα επιστρέψει ξανά στα γήπεδα στο τέλος του επόμενου μήνα.

Με τη χθεσινή νίκη της η Σίτι διατήρησε το απόλυτο της συγκομιδής βαθμών σε δέκα παιχνίδια στην έδρα της, ενώ έδειξε πως ξεπέρασε το σοκ της τελευταίας ήττας της από τις Μαύρες Γάτες της Σάντερλαντ, η οποία χθες συνέτριψε 4-1 τη Γουίγκαν.

Στην Τσέλσι, στο μεταξύ, ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εξεγέρθηκαν εναντίον του προπονητή τους Αντρε Βίλας Μπόας.

Ο αρχηγός Τζον Τέρι που δεν πανηγύρισε τα γκολ των Μπλε με τον προπονητή του δήλωσε χθες πως στηρίζει 100% τον Βίλας Μπόας, ενώ οι Φρανκ Λάμπαρντ και Ραμίρες υπογράμμισαν πως η ευθύνη των κακών εμφανίσεων βαρύνει τους ίδιους τους παίκτες.