Ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του (8η συνεχόμενη νίκη) στη Βόλεϊ Λιγκ και στην Κηφισιά, επικρατώντας με 3-0 της ομώνυμης ομάδας, τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή το Σάββατο στου Ρέντη. Με κορυφαίο τον διεθνή κεντρικό του Γιώργο Πετρέα (13 π.) και πρώτο σκόρερ τον Χιμένες (15 π.), οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν δύσκολα στο φινάλε στο 3-0 (πήραν το τρίτο σετ 26-24, ενώ έχαναν 19-13).

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ο Φοίνικας Σύρου πέρασε σαν… σίφουνας από το Αλεξάνδρειο κόντρα στον Αρη (3-0) με τον νεοαποκτηθέντα Γκόρτσιανιουκ να παίζει κεντρικός.

Σήμερα παίζουν: 18.00: Ηρακλής – Παμβοχαϊκός (NS3), 19.00: Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξ., 19.00: Λαμία – ΠΑΟΚ. Φυσικά δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΕΑ Πατρών – Καλαμαριάς μετά την αποχώρηση του Απόλλωνα, την οποία οριστικοποίησε χθες η διοργανώτρια Αρχή. Αν και η ένωση των ελλήνων παικτών εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ζητώντας από την ΕΣΑΠ να δώσει παράταση μεταγραφικής περιόδου για να μπορέσουν να βρουν δουλειά οι παίκτες της Καλαμαριάς ή έστω να καλύψει τα συμβόλαιά τους.