Στο Ηράκλειο, λοιπόν, ο Μάρκο Μαρκόφσκι απέδειξε ξανά το πόσο ταλαντούχος επιθετικός είναι. Η Ξάνθη πίστεψε στο θετικό αποτέλεσμα και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και το σε βάρος της σκορ.

Στο 30′ ο Λεάλ έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βιβιανί και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, για την πρώτη καλή στιγμή του Εργοτέλη. Λίγο μετά, στο 45′, ο Λεάλ συνεργάστηκε με τον Κατσικοκέρη και ο νεαρός επιθετικός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 49′ η Ξάνθη ισοφάρισε με εντυπωσιακό σουτ του Μαρκόφσκι. Το τελικό 1-2 έγινε στο 76′, με νέο γκολ του σέντερ φορ της Ξάνθης.

Διαιτητής: Κάκος.

Κίτρινες: Χίμπλινγκερ, Στάσιακ, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης.

Εργοτέλης: Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Γιαλούσης(82′ Χρυσοφάκης), Κατσικοκέρης, Κυριακίδης(66′ Σαρρής), Κουτσιανικούλης.

Skoda Ξάνθη: Βιβιιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Πόι, Μαρκόφσκι, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο(85′ Βλαχοδήμος), Στάσιακ, Νταρμπιόν(57′ Σουάνης), Βάλλας, Ντάνι(62′ Σταθάκης).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κέρκυρας, έδωσε τη νίκη και τους βαθμούς (1-0) στην ομάδα του. Ο Αρης για μια ακόμη φορά προβλημάτισε με την απόδοσή του και το μέλλον φαίνεται θολό.

Το γκολ του Αργεντινού κυνηγού ήρθε στο 48′ με πλασέ από κοντά, ύστερα από πάσα του Αγρίτη.

Διαιτητής: Στυλιαράς.

Κίτρινες: Τόχα, Φατί, Γραμμόζης, Σολτάνι, Σακελλαρίου, Γιαννιώτας.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Μίχος (9′ λόγω τραυματισμού Σακελλαρίου), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Γκουστάβο, Γιάντσης(84′ Τσίγκας), Οσμαν, Γραμμόζης, Ιωάννου(71′ Ηλιάδης), Αγρίτης, Μάρτιν.

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Καζναφέρης(56′ Γιαννιώτας), Τόχα, Φατί(58′ Καπετάνος), Νέτο, Ούμπιντες, Τσέζαρεκ, Σολτάνι(84′ Σανκαρέ).