Κλειστά τα χαρτιά του, σε ό,τι αφορά τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τον τιμωρημένο Λέτο και τον τραυματία Κουίνσι, κράτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τόσο ο Κουίνσι όσο και ο Ρούντολφ ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας χτες και έτσι δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο για το αυριανό παιχνίδι στο Αγρίνιο. «Οι τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής, όπως αυτοί του Ρούντολφ και του Κουίνσι εν προκειμένω, δεν είναι το καλύτερο σενάριο που μπορεί να μας τύχει», είπε χτες σε συνέντευξη στο κανάλι Novasport ο Φερέιρα και πρόσθεσε: «Αυτό που ήταν και παραμένει σημαντικό είναι η νίκη. Παίζουμε για να κερδίσουμε».

Παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν έδειξε κάτι στην προπόνηση, εντούτοις η πιο πιθανή επιλογή φαντάζει η αξιοποίηση του Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας με την προώθηση του Μαρίνου στα χαφ ώστε να καλυφθεί το κενό του Κουΐνσι.

Στην επίθεση, θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μαυρίας.

Ο Φερέιρα επανέλαβε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ για μια ακόμη φορά άφησε (εμμέσως πλην σαφώς) αιχμές κατά των διαιτητών για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον Λέτο, λέγοντας: «Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί ένας παίκτης επιθετικός πάνω στον οποίο πέφτουν συνεχώς όλοι οι αντίπαλοι και του κάνουν φάουλ να είναι εντέλει εκείνος ο οποίος τιμωρείται με κάρτα αντί αυτών που τον χτυπούν».

Ισως και εντός της ημέρας υπάρξει συνάντηση του Δ. Γόντικα με τον μάνατζερ του Νίνη, προκειμένου η ΠΑΕ να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό διεθνή.