Οι εργασίες στην περιοχή των Τεμπών  θα έχουν ως αποτέλεσμα η κυκλοφορία είτε να απαγορεύεται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για κάποιες ώρες είτε να απαγορευτεί ολοκληρωτικά για 12 μέρες από τις 14 έως τις 25 Νοεμβρίου.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, οι εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να χρησιμοποιούν οι οδηγοί είτε από τα παράλια του νομού Λάρισας είτε μέσω Ελασσόνας και, για πρώτη φόρα, από τότε που ξεκίνησαν τα προβλήματα με τα Τέμπη, η Τροχαία Λάρισας φρόντισε και για την δημιουργία περιοχών στάθμευσης τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι οδηγοί, κατά τις ημέρες που το κλείσιμο της κοιλάδας θα είναι παροδικό.

Μάλιστα και η Αστυνομική Διεύθυνση, συστήνει στους οδηγούς για τις ημέρες που το κλείσιμο θα είναι δίωρο, να προτιμήσουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης μέχρι να επιτραπεί η κυκλοφορία παρά τις εναλλακτικές διαδρομές που είναι χρονοβόρες.

Όπως ανακοινώθηκε, τα ΙΧ που προέρχονται από την κατεύθυνση των Αθηνών θα μπορούν να σταθμεύουν στη Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας ενώ τα ερχόμενα από την Θεσσαλονίκη στα διόδια Λεπτοκαρυάς και λίγο πριν τα διόδια Πυργετού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από