Ο Μπαλοτέλι με κάποιους φίλους του έπαιζαν με… πυροτεχνήματα στο σπίτι του, όταν από μια πετσέτα που τυλίχθηκε στις φλόγες η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το σπίτι. Ο Μπαλοτέλι και οι φίλοι του πρόλαβαν να βγουν έξω!

Στο «Ολντ Τράφορντ», λοιπόν, έκαψε τη Γιουνάιτεντ. Σημείωσε το πρώτο γκολ (22′) και αναρωτήθηκε «why always me?», το οποίο έγραψε στο μπλουζάκι που φορούσε κάτω από τη φανέλα. Στο 47′ κέρδισε την αποβολή του Εβανς (τελευταίος παίκτης), ενώ στο 60′ πέτυχε το 2-0!

«Αυτός είναι ο Μάριο. Είναι τρελός, αλλά τον αγαπάω επειδή είναι καλό παιδί. Για εμένα είναι στους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου», είπε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ξεκαθάρισε σε ό,τι αφορά το ματς: «Είναι απλά μια νίκη και τίποτε άλλο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ είναι πιο πάνω από εμάς. Αυτό μπορούμε να το αλλάξουμε μόνο αν κατακτήσουμε τον τίτλο. Το αποτέλεσμα αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Για τη Σίτι σκόραραν ακόμα οι Αγκουέρο (69′), Ντζέκο (89′, 93′), Σίλβα (91′), ενώ για τη Γιουνάιτεντ είχε μειώσει ο Φλέτσερ (81′).

Ο Φέργκιουσον χαρακτήρισε το αποτέλεσμα αυτό ως το χειρότερο στην καριέρα του: «Ακόμα κι ως ποδοσφαιριστής, δεν θυμάμαι να έχω ηττηθεί με τόσο μεγάλο σκορ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η αποβολή του Εβανς ήταν καθοριστική».

Στις 12/2/1955 η Σίτι είχε νικήσει 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ με 6-1 είχε νικήσει το μακρινό 1926.

«Κάποιοι μας αποκαλούν «φωνακλάδες γείτονες», αλλά εμείς είμαστε εδώ επειδή έχουμε καλό σύνολο. Ηταν όνειρο πολλών αυτή η νίκη», σχολίασε ο Ρίτσαρτς.

n Η Σίτι λίγο αργότερα πήρε κι ένα δώρο από το Λονδίνο και έτσι είναι στο +5. Η ΚΠΡ νίκησε στο «Λόφτους Ρόουντ» 1-0 την Τσέλσι, η οποία αγωνιζόταν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μπονσίγκουα (33′) και Ντρογκμπά (41′).

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντρε Βίλας-Μπόας, έκανε κριτική στον διαιτητή Κρις Φόι (έδειξε επτά κίτρινες σε παίκτες της Τσέλσι) λέγοντας: «Είμαι απογοητευμένος από την εμφάνισή του. Κι αυτός και οι βοηθοί του επηρεάστηκαν από τον κόσμο και έκαναν πολλά λάθη».

n Η Αρσεναλ ταλαιπωρήθηκε από τη Στόουκ στο «Εμιρέιτς», αλλά τελικά ο Φαν Πέρσι με δύο γκολ την οδήγησε στη νίκη (3-1).

Ενας άλλος Ολλανδός, ο Φαν ντερ Φάαρτ, πέτυχε δύο γκολ οδηγώντας την Τότεταμ (αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ) στη νίκη επί της Μπλάκμπερν (2-1) στο «Ιγουντ Παρκ».

n Στο «Ανφιλντ» οι παίκτες της Λίβερπουλ σημάδευαν τα δοκάρια και η Νόριτς έφυγε με τον βαθμό (1-1).

n Στα άλλα ματς της 9ης αγωνιστικής: Φούλαμ – Εβερτον 1-3, Αστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ 1-2, Μπόλτον – Σάντερλαντ 0-2, Νιούκασλ – Γουίγκαν 1-0, Γουλβς – Σουόνσι 2-2.

Βαθμολογία: Σίτι 25, Γιουνάιτεντ 20, Τσέλσι, Νιούκασλ από 19, Τότεναμ 16, Λίβερπουλ 15.