Ο Κέβιν Πρινς ΜπόατεNγκ δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μίλαν στο Λέτσε. Ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι τον χρησιμοποίησε στο β’ μέρος (όπως και τον Ακουιλάνι) και ενώ η Λέτσε προηγούνταν 3-0. Ο Μπόατενγκ σημείωσε τρία γκολ, πρόσθεσε άλλο ένα ο Γιέπες και η Μίλαν πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή φεύγοντας με νίκη 4-3!

«Ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το ματς ήταν απαίσιος. Η Λέτσε είχε ένα σπουδαίο πρώτο μέρος, αλλά τελικά αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι στο β’ μέρος» είπε ο Αλέγκρι. Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της Μίλαν αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια για τον θάνατο του αναβάτη στο Moto GP Μάρκο Σιμοντσέλι, ο οποίος ήταν οπαδός της ομάδας. Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Σιμοντσέλι κρατήθηκε σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος με απόφαση της ομοσπονδίας.

n Στην κορυφή της βαθμολογία είναι πάντως η Ουντινέζε, η οποία νίκησε 3-0 τη Νοβάρα και ο προπονητής Φραντσέσκο Γκουαντολίν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας: «Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είναι σπουδαίο να είναι στην πρώτη θέση. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα και προσπάθεια» είπε.

n Η Ιντερ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού με γκολ του Μότα νίκησε 1-0 την Κιέβο. Οσο για την Τζένοα του Αλμπέτο Μαλεζάνι, έκλεψε βαθμό από τη Γιουβέντους (2-2), ισοφαρίζοντας στο 85′. «Αισθάνεσαι απογόητευση όταν χάνεις τη νίκη στο τέλος. Χρειαζόμαστε περισσότερη προσοχή στο τέλος» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε. Οσο για τον Μαλεζάνι: «Κάνω αυτή τη δουλειά με πάθος και θέλω από τους παίκτες να κάνουν το ίδιο» είπε.

Αλλα ματς: Φιορεντίνα – Κατάνια 2-2, Ρόμα – Παλέρμο 1-0, Κάλιαρι -Νάπολι 0-0, Πάρμα – Αταλάντα 1-2, Σιένα – Τσεζένα 2-0, Μπολόνια -Λάτσιο 0-2.

Βαθμολογία (σε 7 αγ.): Ουντινέζε 15, Λάτσιο 14, Γιουβέντους 13, Κάλιαρι 12, Νάπολι, Ρόμα, Μίλαν από 11.