Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετές απουσίες, αφού ο Λάζλο Μπόλονι δεν είχε στη διάθεση του, τους τραυματίες Λίνο, Αθανασιάδη, Φωτάκη, Γκαρσία, Τσουκαλά και τον ασθενή Κρέσιτς.

Από την άλλη πλευρά και ο Σάκης Τσιώλης στον Αρη δεν υπολόγιζε στουςτραυματίες Σηφάκη, Γκαρσία, Τσέζαρεκ, Βράνιες και τον τιμωρημένο Σολτάνι.

Οι γηπεδούχοι πάντως, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3′ με κεφαλιά του Λαζαρίδη, αλλά να μην μπορεί να εκμεταλευτεί αυτό το προβάδισμα στο α’ μέρος.

Ο ΠΑΟΚ είχε γενικά την κατοχή της μπάλας και ισοφάρισε στο 48′ με κεφαλιά του Παπάζογλου. Γενικά, το ματς δεν είχε φάσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Οσον αφορά τον Αρη, παρέμεινε χωρίς νίκη (έχει τέσσερις ισοπαλίες).

Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βελλίδη, Πρίττα, Ούμπιντες, Σανκαρέ – Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ιβιτς.

Αρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (74′ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Φατί (64′ Νέτο), Πρίττας, Ουμπίντες, Ακόστα (50′ Καστίγιο), Καπετάνος, Γιάκομπ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αρίας, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (68′ Γεωργιάδης), Ρομπέρ (46′ Ιβιτς), Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (82′ Γιάννου).