ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ απόσπασμα από το best seller του μήνα: το σκεπτικό της αθώωσης του Λεβαδειακού από την Πειθαρχική της Football League. «Οι προσπάθειες των παικτών του Λεβαδειακού, οι οποίες ήταν επίμονες για την επίτευξη σκορ από την αρχή του αγώνα (σ.σ. στην Ηλιούπολη), στο δεύτερο ημίχρονο τελεσφόρησαν δεδομένου ότι – σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο – στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν κόντρα τον άνεμο»!

ΑΛΛΟ απόσπασμα (σχετικά με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που κάνει λόγο για συνάντηση Κομπότη – Τσακογιάννη στη Λιβαδειά): «Δεν στέκει στην κοινή λογική μια τέτοια συνάντηση να λάβει χώρα στη Λιβαδειά και μάλιστα παραμονή του αγώνα, όπου θα γινόταν αντιληπτή λόγω του στενού περιβάλλοντος, τη στιγμή που μπορούσαν να συναντηθούν στη μεγαλούπολη, Αθήνα, δεδομένου ότι και οι δύο κατοικούν στην περιοχή της Αττικής»!

ΒΓΑΖΕΙ γέλιο η ιστορία αλλά έχει θλιβερό τέλος: ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν μπαίνει καν στον κόπο να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Ισως γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθέναν ότι η «αυτοκάθαρση» εξελίχθηκε σε ένα φιάσκο που θα ‘χουμε να το διηγούμαστε στα εγγόνια μας.