Με αυτό το δεδομένο οι Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ, Οτελούλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έχουν «μηδέν» στη συγκομιδή βαθμών, παίζουν την τελευταία τους ζαριά το επόμενο διήμερο.

Τα δύο μεγάλα βιολιά του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, δίνουν αγώνες στην έδρα τους με Λυών και Πίλσεν, ενώ ενδιαφέρον για τον όμιλο του Ολυμπιακού παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Αρσεναλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει μετά την τιμωρία του από την UEFA στον πάγκο των Μερένγκες, στο αποψινό ματς με τη Λυών, η οποία σχεδόν κάθε σεζόν από το 2005 επισκέπτεται το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Λυωνέ έχουν εντυπωσιακή παράδοση με τη Ρεάλ Μαδρίτης αφού με εξαίρεση την περυσινή ήττα με 3-0 στη Μαδρίτη στη φάση των «16», που τους στοίχισε τον αποκλεισμό, δεν είχαν χάσει ξανά σε επτά αναμετρήσεις.

Ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός αυτή τη στιγμή, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, προέρχεται από τρία συνεχόμενα χατ τρικ τα οποία δεσμεύουν θέση βασικού στην ενδεκάδα. Ο Μουρίνιο δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές ξανά για τους δημοσιογράφους λέγοντας πως «πριν από 15 ημέρες ο Ιγκουαΐν δεν ήταν καλός και αναρωτιόσασταν γιατί δεν πήραμε του Αγουέρο. Τώρα ξαφνικά έγινε και πάλι κορυφαίος».

Η Μπαρτσελόνα θα έχει πιο εύκολο έργο με αντίπαλο την Πίλσεν. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τους Μπλαουγκράνα είναι το πώς θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις της Πέμπτης ανάμεσα στη διοίκηση και στον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος δήλωσε χθες πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου», αλλά το πρόβλημα με το νέο συμβόλαιο δεν είναι στο οικονομικό, αλλά στη διάρκειά του. Φυσικά ο Πικέ, που υπέστη νέα θλάση, θα απουσιάσει από το ματς όπως και ο Φάμπρεγας, παρά τις προπονήσεις που ξεκίνησε χθες με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ:

Απόψε:

1ος όμιλος: Νάπολι – Μπάγερν, Μάντσεστερ Σ. – Βιγιαρεάλ.

2ος όμιλος: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τράμπζονσπορ, Λιλ – Ιντερ.

3ος όμιλος: Οτελούλ – Μάντσεστερ Γ., Βασιλεία – Μπενφίκα.

4ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης – Λυών, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αγιαξ.

Αύριο:

5ος όμιλος: Λεβερκούζεν – Βαλένθια, Τσέλσι – Γκενκ.

6ος όμιλος: Μαρσέιγ – Αρσεναλ, Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ.

7ος όμιλος: Σαχτάρ – Ζενίτ, Πόρτο – ΑΠΟΕΛ.

8ος όμιλος: Μίλαν – ΜΠΑΤΕ, Μπαρτσελόνα – Πίλσεν.