Τα παράπονά του εξέφρασε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός διέψευσε ότι είπε στους παίκτες του να παίξουν γι’ αυτόν, λέγοντας: «Οποιος το είπε, είναι ψεύτης», ενώ τόνισε ότι στην ομιλία του τους υπογράμμισε πως όποιος φορά ποδοσφαιρικά παπούτσια δεν σημαίνει ότι ξέρει ποδόσφαιρο. Παράλληλα άφησε αιχμές λέγοντας ότι πριν από αυτόν στα αποδυτήρια δεν ήταν οικογένεια και εκείνος το άλλαξε αυτό και ήθελε να σέβεται ο ένας παίκτης τον άλλον.

Αφησε και αιχμές κατά της διοίκησης: «Είμαστε περαστικοί αλλά πρέπει να σεβόμαστε στην ΑΕΚ. Υπήρχε έλλειψη σεβασμού σ’ αυτούς που αντιπροσωπεύουν την ΑΕΚ. Χάθηκε ο σεβασμός προς την ΑΕΚ με μεγάλη ευκολία και αυτή η νίκη δεν αλλάζει τίποτα» είπε και διευκρίνισε: «Δεν μπορεί με τη νίκη στην Ξάνθη να είμαστε υποψήφιοι για τίτλο και έπειτα από μία ήττα υποψήφιοι για υποβιβασμό. Τώρα τι είμαστε; Πολύ εύκολα γίνεσαι από βασιλιάς, τελευταίος».

Επίσης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Λεονάρντο, τονίζοντας: «Σας είχα πει ότι είναι εκρηκτικός παίκτης και στο ματς αυτό τραυματίστηκε», ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα του, τονίζοντας ότι όταν συμβεί αυτό που θα συμβεί θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου.

Ο ΛΕΜΟΝΗΣ

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε: «Το αποτέλεσμα ήταν αρνητική έκπληξη για μας όπως εξελίχθηκε το ματς. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά ούτε μπορώ να πω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Ηταν νευρικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, αλλά βγήκαμε απέναντι από τα στόπερ και δεν μπορέσαμε να περάσουμε την μπάλα. Πάντως, αν μία ομάδα είχε προϋποθέσεις να νικήσει ήταν ο Πανιώνιος. Δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά στη φάση του γκολ».