Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να ήταν ο µεγάλοςπρωταγωνιστής στην προχθεσινή νίκη του Πανιωνίουεπί του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των Κυανέρυθρων, σπάζοντας µια αρνητική παράδοση 50χρόνων, όµως ο Τάκης Λεµονής στη χθεσινήτου οµιλίαπρος τους παίκτεςτης οµάδας της Νέας Σµύρνης τους ζήτησε να χαµηλώσουν τους τόνους και να παραµείνουν προσηλωµένοι στον µεγάλοστόχο που είναι η παραµονή της οµάδας στην κατηγορία. Ο Κώστας Μήτρογλου, απαντώντας σε ερώτηση φίλων του για τον πανηγυρισµό µε πιστόλια, έγραψε στο status του στο facebook πως τέτοιος πανηγυρισµόςείναι µόνοµε τον Ολυµπιακό και πρόσθεσε ότι θα βρει κάποιον άλλον για να ικανοποιήσει τους φίλους του Πανιωνίου.Παράλληλα χθεςο διεθνής επιθετικός µε δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνθηκεπολύ ωραία για τα συγχαρητήρια που δέχτηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά απέφυγε να πει οτιδήποτε για τον Ολυµπιακό τονίζοντας πως αυτό πουτον ενδιαφέρει τώρα είναι οΠανιώνιος και τίποτε άλλο, ενώ γιατους Ερυθρόλευκους θα µιλήσει το καλοκαίρι µετά τη λήξη του πρωταθλήµατος.

Από την πλευρά του ο Τάκης Λεµονής, πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, µίλησε στους παίκτες του τονίζοντας µεταξύ άλλων: «Οπως σας είχα πει και πριν από µία εβδοµάδα, µετά την ήττααπό τηνΞάνθη, ότι πρέπει ναείµαστε ψύχραιµοι και δυνατοί γιατί έχουµε δρόµο µπροστά µας, το ίδιο σας λέω και σήµερα (χθες). Κερδίσαµε έναν δύσκολο αντίπαλο, πήραµε αυτό πουθέλαµε – που ήταν οιτρεις πολύτιµοι βαθµοί –,αλλά τώρα πρέπει να αφήσουµε πίσω µας αυτήν τη νίκη καινα επικεντρωθούµε στη συνέχεια.Εχουµε ακόµα πολύ και δύσκολο δρόµο και η προσπάθεια όλων µας πρέπει να είναι συνεχής καιεπίπονη. Τίποτα δενκρίθηκε καικάθε αγωνιστική θα δίνουµε και µία νέα µάχη».

Στη χθεσινή προπόνηση πήραν µέρος όσοι δένέπαιξαν κατά του Αρη, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραµµα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Στο µεταξύ, σήµερα αναµένεται στην Αθήνα τονέο απόκτηµα του Πανιωνίου Βάτσλαβ Σβέρκος. Ο 27χρονος διεθνής τσέχος επιθετικός πέρασε µε επιτυχία προχθέςτις ιατρικές εξετάσεις καιστη συνέχεια έφυγεγιατηνπατρίδα του προκειµένουνα διευθετήσει προσωπικά του θέµατα. Από αύριο ο Σβέρκος θα τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεµονή.