ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (2-0) και Πιερικός- Αγροτικός Αστέρας (1-0) ολοκληρώθηκε χθες η 3η αγωνιστική στη Β’ Εθνική.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στη Β’ Εθνική, καθώς χθες µπροστά σε περίπου 5.000 οπαδούς του νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό και «έπιασε» στην κορυφή της βαθµολογίας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η οµάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθµών. Στο 30’ ο Καραµαλίκης πέτυχε το 1-0 και στο 77’ ο Καούνος διαµόρφωσε το τελικό 2-0. Αντίθετα µε την επιτυχία του Παναιτωλικού (τρεις νίκες σε ισάριθµα παιχνίδια), ο Λεβαδειακός έχει τρεις ήττες και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθµολογικού πίνακα χωρίς βαθµό, πράγµα που έχει προκαλέσει έντονο προβληµατισµό στην οµάδα της Βοιωτίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. 1-0.

Δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Δήµου µε κεφαλιά πέτυχε το µοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας τρεις πολύτιµους βαθµούς στον Πιερικό µε αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Στο 90’ αποβλήθηκε µε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαµουηλίδης του Αγροτικού Αστέρα.