«ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΟΟΥΤΣ, δεν θα ξαναγίνει», είπε ο Μεχντί Ναφτί στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, όταν ο προπονητής του Αρη τον κάλεσε στο γραφείο του προκειµένου να του εξηγήσει τι συνέβη στη φάση της αποβολής του στο παιχνίδι της Νέας Σµύρνης. Ο αµυντικός µέσος του Αρη δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήταν εκνευρισµένος και ότι δεν κατάλαβε πώς αντέδρασε. Είπε ότι καταλαβαίνει το λάθος του και ότι θέλει να ζητήσει συγγνώµη και από τους συµπαίκτες του. Ο Κούπερ έκανε δεκτή τη συγγνώµη του, αν και ο Τυνήσιος έχει γενικότερα πρόβληµα συµπεριφοράς και το περασµένο καλοκαίρι ήταν ένας από τους υποψήφιους για να φύγουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Το σίγουρο είναι ότι θα του επιβληθεί πρόστιµο από την ΠΑΕ µε βάση των εσωτερικό κανονισµό της οµάδας.

Η αγωνία για τον Μιχάλη Σηφάκη παρατείνεται, αφού και χθες ένιωθε ενοχλήσεις στη µέση και είναι ακόµη πιο δύσκολο πλέον να πάρει θέση βασικού στο παιχνίδι µε αντίπαλο τον Εργοτέλη την Κυριακή. Ο Κούπερ ήδη προετοιµάζει τον Χουάνµα, αφού και να είναι έτοιµος να αγωνιστεί ο Σηφάκης, υπάρχει η σκέψη να µείνει εκτός προκειµένου να προφυλαχθεί για το παιχνίδι µε αντίπαλο τη Ρόζενµποργκ στις 30 Σεπτεµβρίου.

Ο Τόνι Κάλβο µπήκε χθες σε κανονικούς ρυθµούς προπόνησης και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ακόµη και για το παιχνίδι της Κυριακής. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση ανακουφίζει τον αργεντινό τεχνικό, αφού θα µπορέσει να λειτουργήσει ακόµη καλύτερα το ροτέισιον που έχει αποφασίσει να επιβάλει στην οµάδα. Αντίθετα, οι Οριόλ και Τσεσνάουσκις συνεχίζουν να ακολουθούν ατοµικό πρόγραµµα προπόνησης.