ΚΙΝΔΥΝΟ ελλείψεων στα καύσιμα από την ερχόμενη εβδομάδα με το πρόβλημα εντονότερο στη Βόρεια Ελλάδα, θα αντιμετωπίσει η αγορά εφόσον συνεχιστεί η απεργία των βυτιοφορέων δημοσίας χρήσεως, όπως προειδοποιεί ο Σύνδεσμος Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος.

Αν και η ομοσπονδία βενζινοπωλών εκτιμά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον ανεφοδιασμό, εντούτοις σε ανακοίνωσή τους τις ανάγκες άλλων περιοχών. Οπως επισημαίνουν οι εταιρείες, ενώ από την έναρξη των κινητοποιήσεων οι βυτιοφορείς στη Β. Ελλάδα φόρτωναν κανονικά (αντίθετα από ό,τι οι συνάδελφοί τους στην Αττική), από χθες το πρωί άλλαξαν στάση και απέχουν κι εκείνοι από την εργασία τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πλέον τεράστιο πρόβλημα στον εφοδιασμό των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

οι εκπρόσωποι των εταιρειών, μπροστά στην απειλή των οδηγών φορτηγών Δ.Χ. για συνέχιση των κινητοποιήσεών τους, επισείουν τον κίνδυνο να υπάρξουν από τις επόμενες ημέρες «σοβαρές ελλείψεις».

Τις ελλείψεις θα αντιμετωπίσει, σύμφωνα πάντα με στελέχη εταιρειών, η Βόρεια Ελλάδα, καθώς τα λιγοστά Ι.Χ. βυτιοφόρα έχουν ρίξει το βάρος τους στην Αττική και από Δευτέρα δεν θα επαρκούν για να εξυπηρετήσουν