ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΜΙΡ Οµπράντοβιτς να σηκώνει τα µανίκια, ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές στο Ζλάτιµπορ. Ο σέρβος προπονητής ταξίδευσε, µέσω Λιουµπλιάνας, από το Τρεβίζο όπου βρισκόταν για τη συνάντηση των προπονητών των οµάδων της Εuroleague µε τους διαιτητές της διοργάνωσης, στο «χρυσό βουνό» και έπιασε δουλειά.

Οι«πράσινοι»έχουν δώσει µεγάλο βάρος στον τοµέα της φυσικής κατάστασης, γνωρίζοντας ότι αυτή την περίοδο βάζουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα «κτίσουν» το οικοδόµηµά τους. «Είναι λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος. Είναι κάτι που το γνωρίζουµε. Εδώ ο στόχος είναι να δουλέψουµε στη φυσική κατάσταση, αλλά και να µπουν κάποια πράγµατα στο γήπεδο. Και από εκεί και πέρα να κάνουµε µια καλή προετοιµασία που θα µας βγάλει όλη τη χρονιά, ώς το τέλος» παραδέχτηκε ο Διαµαντίδης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού µίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε: «Είναι δεδοµένο ότι οι στόχοι µας είναι υψηλοί. Η οµάδα τόσα χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει αρκετούς στόχους. Εχει κατακτήσει πρωταθλήµατα, κύπελλα, ευρωπαϊκά πρωταθλήµατα, νταµπλ, δύο χρονιές έχει πανηγυρίσει τριπλ κράουν. Δεν µπορεί να θεωρείται αποτυχηµένη η περσινή σεζόν, από τη στιγµή που κατακτήσαµε το πρωτάθληµα. Αυτό που µας κακοφάνηκε ήταν η πορεία στην Ευρωλίγκα. Δεν δείξαµε καλό πρόσωπο και αποκλειστήκαµε νωρίς.