Η ΠΑΕ Ηρακλής έστειλε χθες επιστολή στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αρη, µε τις οποίες ζητά να συναντηθούν οι τρεις οµάδες της Θεσσαλονίκης προκειµένου να συζητήσουν το θέµα που έχει προκύψει από πολύ νωρίς φέτος στο πρωτάθληµα µε τη διαιτησία. Ο πρόεδρος του Γηραιού Γιάννης Τάκης ελπίζει ότι οι τρεις ΠΑΕ θα µπορέσουν να συνεννοηθούν – πράγµα που φαντάζει από πολύ δύσκολο έως αδύνατο – προκειµένου να έχουν κοινή στάση απέναντι σε θέµατα διαιτησίας.

Εκεί που ο Ηρακλής έψαχνε για τερµατοφύλακα ώστε να είναι προετοιµασµένος σε περίπτωση που τραυµατιστεί ο Ελευθερόπουλος, δεν αποκλείεται να καταλήξει να έχει κάτω από τα δοκάρια του τον τερµατοφύλακα της εθνικής οµάδας, αφού ο Αντώνης Μήνου ύστερα από προτροπή του Φερνάντο Σάντος αναµένεται το Σάββατο να βρεθεί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, προκειµένου να παρακολουθήσει τον Δηµήτρη Ελευθερόπουλο στο παιχνίδι του Ηρακλή µε αντίπαλο τη Λάρισα! ΚΥΠΕΛΛΟ

Πέντε οµάδες της Β΄ Εθνικής αποχαιρέτησαν νωρίς τη διοργάνωση του Κυπέλλου, καθώς στα χθεσινά παιχνίδια της δεύτερης φάσης γνώρισαν την ήττα από τους αντιπάλους τους, οµάδες Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για τον Λεβαδειακό, τον Θρασύβουλο, την Καλλιθέα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ιωνικό. Τα χθεσινά αποτελέσµατα του Κυπέλλου:

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 1-0, Εορδαϊκός – Καλλιθέα 1-0, Μ. Αλ. Ηράκλειας – Βέροια 0-1, Αναγέννηση Επανωµής – Παναιτωλικός 0-1, Αετός Σκ. – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1, Κοζάνη – Θρασύβουλος 1-0, Δόξα Κρ. – Εθνικός 1-3, Πλατανιάς – Ηλιούπολη 0-1, Αίας – Πιερικός 0-0 (0-3 στα πέναλτι), Παναιγιάλειος- Τρίκαλα 1-1 (1-4 στα πέναλτι), Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ιωνικός 2-2 (4-3 στα πέναλτι), Αγία Παρασκευή – Εθν. Αστέρας 0-1, Ολυµπιακός Χερσ. -ΟΦΗ 1-2 και Ρόδος – Διαγόρας 0-1.

Σήµερα ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση µε τα παιχνίδια Αναγέννηση Σερρών – ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟ Ρουφ – Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων – Πανθρακικός και Τύρναβος – Δόξα Δράµας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσηµα από χθες ο Μαξίµ Παρτούς.

Σύµφωνα µε την ανακοίνωση που εξέδωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, ο 22χρονος γάλλος µέσος ολοκλήρωσε µε απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές και εργοµετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κι έτσι αναµένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτησή του. Να σηµειωθεί ότι ο Μαξίµ Παρτούς από την προηγούµενη εβδοµάδα είχε υπογράψει συµβόλαιο διάρκειας τριών ετών µε τον Πανιώνιο.