«ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Μέσα στην Τούµπα, οι πιθανότητες να χάσουµε είναι µεγάλες. Γι’ αυτό ας κερδίσουµε τουλάχιστον στην έδρα µας». Τάδε έφη Ντορζ Κουεµάχα. Ο επιθετικός της Μπριζ, που θυµάται την Τούµπα από το πέρασµά του στο ελληνικό πρωτάθληµα µε τη φανέλα του Αρη, επιστρέφει έπειτα από αρκετόν καιρό (λόγω τιµωρίας) στην κορυφή της επίθεσης της βελγικής οµάδας στο αποψινό παιχνίδι (20.00) εναντίον του ΠΑΟΚ.

Η Μπριζ έχει πρόβληµα στην άµυνα και αυτό το παραδέχθηκε ο προπονητής της Αντι Κόστερ. Ο ΠΑΟΚ µετρά εννέα γκολ στα έξι επίσηµα παιχνίδια που έχει δώσει µέχρι τώρα, κάτι που δείχνει ότι µπορεί να βρει µε µεγάλη αποτελεσµατικότητα τον δρόµο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Με αυτά τα δεδοµένα, η οµάδα του Δικεφάλου σήµερα στην Μπριζ µπορεί να κάνει πραγµατικότητα αυτό που ζήτησε ο Παύλος Δερµιτζάκης: «Ενα θετικό αποτέλεσµα». Ο Στέλιος Μαλεζάς ξεκαθάρισε τι σηµαίνει θετικό αποτέλεσµα και πώς θα επιτευχθεί. «Θέλουµε νίκη ή ισοπαλία. Στο παιχνίδι αυτό δεν θα έχουµε άγχος. Ο στόχος εισόδου στους οµίλους επιτεύχθηκε. Από ‘δώ και πέρα ό,τι πετύχουµε θα είναι καλύτερο», δήλωσε ο κεντρικός αµυντικός του ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερµιτζάκης, πάντως, στάθηκε στη δυναµικότητα της Μπριζ, λέγοντας: «Δεν πρέπει να µας ξεγελάει η πορεία που κάνει στο πρωτάθληµα της χώρας της. Εχει καλή οµάδα και µέσα από αυτή τη διοργάνωση θέλει να πετύχει κάτι». Ο προπονητής του Δικεφάλου αφού είπε ότι έχει στο µυαλό του να χρησιµοποιήσει τον Ελ Ζαρ αν χρειαστεί, παρ’ ότι δεν έχει προσαρµοστεί ακόµη στην οµάδα, ρωτήθηκε για το κατά πόσον έχει σχέση η άσχηµη εµφάνιση στην Τρίπολη µε το σηµερινό παιχνίδι και απάντησε: «Συµβαίνουν αυτά. Δεν πρέπει λόγω της εµφάνισης στην Τρίπολη να παραγράφονται µια σειρά από πολύ καλές εµφανίσεις που έκανε η οµάδα προκειµένου να φτάσει µέχρι εδώ. Τα παιδιά καταλαβαίνουν και ξεχωρίζουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο».