Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα συνεχή δημοσιεύματα σχετικά με ύποπτες συναλλαγές στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με όσα καταγράφουν τα ρεπορτάζ, γνωστοί ατζέντηδες εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν φορολογικά αδικήμα ή και «στημένα παιχνίδια».

Η Ομοσπονδία κάνει γνωστό πως βρίσκεται στο πλευρό των Αρχών.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη διακίνηση φημών, που δημοσιοποιούνται μέσω ρεπορτάζ και εμπλέκουν «στελέχη της ΕΠΟ» σε ύποπτες συναλλαγές, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Πάγια και σαφής θέση της ΕΠΟ είναι η επιβολή κανόνων διαφάνειας στο ποδόσφαιρο. Θέση που δεν απορρέει απλώς από το θεσμικό ρόλο της, αλλά και από τη σφοδρή επιθυμία της Ομοσπονδίας να κερδίσει το στοίχημα για ένα καθαρό προϊόν χωρίς σκιές. Τίποτα δεν πρόκειται να προκαλέσει την ανάσχεση της επίμονης προσπάθειας εκ μέρους της ΕΠΟ να αναδειχθεί νικήτρια  στον αγώνα της αξιοπιστίας. Ούτε το απευκταίο ενδεχόμενο να δεχθεί αυτογκόλ. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των αρχών, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το έργο των ελεγκτικών μηχανισμών και της Δικαιοσύνης. Σε αυτόν τον αγώνα είναι συμπαίκτες μας.
Η ΕΠΟ θα διατηρήσει την πολιτική των «ανοικτών θυρών» προς τις αρχές και αναμένει αυτή η συνεργασία να αποκτήσει αμφίδρομο χαρακτήρα για να προκύψει άμεσα το κοινά επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από