ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ «βόµβες» από τον Παναθηναϊκό στο πόλο, δώρα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα. Οι Πράσινοι απέκτησαν τον Γιώργο Αφρουδάκη από τον Ολυµπιακό και τον Ζάχο Αφρουδάκη από το Π. Φάληρο. Ο κ. Πατέρας έχει υποσχεθεί βοήθεια και για απόκτηση ξένου παίκτη. Επίσης, επέστρεψε ο τερµατοφύλακας Φίλιππος Καραµπέτσος, ενώ ο Γιάννης Θωµάκος ανανέωσε στον Πανιώνιο, µε µειωµένες αποδοχές.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Δίπλα στις κορυφαίες χώρες του αθλήµατος πλασαρίστηκε η Ελλάδα στο Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Τζούντο, που πραγµατοποιείται στο Τόκιο. Με το χρυσό µετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη και το χάλκινο της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα η Ελλάδα κατέλαβε την 4η θέση σε µια διοργάνωση στην οποία συµµετείχαν 847 αθλητές και αθλήτριες από 111 χώρες!

Στη γενική βαθµολογία µάς προσπέρασαν µόνο Ιαπωνία, Γαλλία και Κορέα, οι οποίες είναι οι κορυφαίες δυνάµεις στο τζούντο.

ΠΑΛΗ: Με το χάλκινο µετάλλιο θα επιστρέψει από τη Μόσχα και το Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Ελευθέρας ο Γιάννης Αρζουµανίδης. Ο έλληνας παλαιστής επικράτησε στον τελικό του ρεπεσάζ (120 κιλά) του αζέρου Ισάγιεφ και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Τη µεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής πυγµαχίας σηµείωσε η Ευγενία Τασίδου και ελπίζει να φτάσει ακόµα ψηλότερα. Η πρωταθλήτριά µας, νικώντας µε 12-9 την αυστραλέζα Μακ Γκραθ, αγωνίζεται σήµερα στα προηµιτελικά των 54κ. του Παγκοσµίου Πρωταθλήµατος Γυναικών που διεξάγεται στα νησιά Μπαρµπάντος.