ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η νίκη στον Βόλο έφερε και πάλι χαµόγελα, αλλά τόνωσε και την πληγωµένη αυτοπεποίθηση των παικτών από την ήττα της πρεµιέρας. Ο Νίκος Καραγεωργίου µοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του µετά τη λήξη και τους ζήτησε να παίζουν µε την ίδια ψυχή και καρδιά και στα επόµενα παιχνίδια, αρχής γενοµένης από το προσεχές µε την Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

«Μπράβο σας. Ετσι θέλω να είµαστε σε όλα τα παιχνίδια. Με καρδιά και ψυχή. Αν είµαστε έτσι, δεν φοβόµαστε κανέναν», είπε στους παίκτες του ο τεχνικός του Εργοτέλη, ενώ χαµόγελα άφησε και η απόδοση του σκόρερ Μάριο Μπούντιµιρ, τον οποίο ο Νίκος Καραγεωργίου έχει χαρακτηρίσει παίκτη – βαρόµετρο του Εργοτέλη.

Ο Μπούντιµιρ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στην έγκυο σύζυγό του µε την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και όπως λέει θέλει και φέτος να βοηθήσει τον Εργοτέλη να κάνει µια καλή και πετυχηµένη σεζόν.

Η επιτυχία στον Βόλο είχε όµως και απώλειες, καθώς ο Τζούνιορ που υπέστη θλάση στο δικέφαλο προστέθηκε τους τραυµατίες του Εργοτέλη.