Πρώτη νίκη για τον Εργοτέλη, πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πέρασε από το «Πανθεσσαλικό» και με τους βαθμούς που πήρε με το 1-0, έκανε …σεφτέ στο πρωτάθλημα.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Μπούντιμιρ με έξοχη κεφαλιά στο 67′, κατόπιν φάουλ που χτύπησε ο Ρομάνο. Ο Κροάτης σέντερ φορ νίκησε στον αέρα όλους τους αντιπάλους του! Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός Βόλου του Τσιώλη πίεσε, ο Μάρτιν έδωσε πνοή, αλλά το γκολ δεν ήρθε…

Διαιτήτευσε ο Καλόπουλος.

Κίτρινες: Λεάλ, Ρουμπάκης.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες, Τόμας, Σελέζι, Ρίκκα (70′ Σολάκης), Μόνχε, Ουμπίντεζ, Ζαραδούκας, Μπρέσκα(56′ Ρόκκας), Καμπάνταης (56′ Μάρτιν).

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Λεάλ, Ολίσε(77′ Φραγκουλάκης), Αλεξόπουλος, Μπούντιμιρ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Ξάνθης, στα Πηγάδια. Το 1-1 ήρθε με κόπο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθόσον από το 36′ έπαιζε με 10 παίκτες, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με εννιά!

Η Skoda, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ήρθε ισόπαλη και με τον Πανιώνιο.

Στο 10′ ο Γουνδουλάκης έβγαλε την πάσα και ο Ριέρα με πλασέ σημείωσε το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 51′ με πέναλτυ του Μαρσελίνιο (1-1). Η παράβαση καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Βαρό στον Βασιλακάκη.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.

Κόκκινες: Τσότσαλιτς (36′), Ριέρα (89′). Και οι δύο παίκτες βγήκαν με δύο κίτρινες κάρτες.

Κίτρινες: Βαζ Τε, Λάτκα, Κουμορτζί, Μάχο.

Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Τζάγκι, Κωστούλας (23′ Μπόατενγκ), Γκλέισον, Αντεφέμι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Στραμπα(55′ Μπεκαμένγκα), Μπούγκα(64′ Πόι), Βασιλακάκης.

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Σιόβας, Βαρό, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (46′ Κοντοές), Βαζ Τε(82′ Σαλάκι), Μπάλαμπαν, Ριέρα.