«ΓΙΑ ΕΜΑΣ θα υπάρχει µόνο η αλήθεια». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βασίζει τις σχέσεις του µε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην ειλικρίνεια και χθες παραδέχθηκε ενώπιόν τους ότι το χρέος προς τους ποδοσφαιριστές έχει φτάσει τα δύο εκατ. ευρώ, ενώ επισήµανε ότι οι παίκτες του Δικεφάλου θα κάνουν «υποµονή στην υποµονή µέχρι τα τέλη Οκτωβρίου». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης τόνισε ότι οι οφειλές αυτές δεν θα υπήρχαν αν ερχόταν η χορηγία του ΟΠΑΠ για τα έργα στην Τούµπα (1,2 εκατοµµύρια ευρώ), η µία δόση των τηλεοπτικών από τη Λίγκα (350 χιλιάδες ευρώ) και άλλη µία του ΟΠΑΠ µέσω Λίγκας και πάλι (250 χιλιάδες ευρώ).

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αφού αρχικά είπε ότι «ο φετινός στόχος είναι το πρωτάθληµα» στη συνέχεια, θέλοντας να κρατήσει… χαµηλά την µπάλα ανασκεύασε λέγοντας: «Ο στόχος είναι ο πρωταθλητισµός. Αν δεν πάρουµε το πρωτάθληµα δεν θα είναι αποτυχία. Οταν όµως τη µια χρονιά τερµατίζεις δεύτερος, την επόµενη τρίτος και στα πλέι οφ τερµατίζεις πρώτος, ο στόχος δεν µπορεί να είναι άλλος».

Ενα από τα σηµαντικότερα θέµατα που θίχθηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ήταν τα χρέη προς το Δηµόσιο. «Εδώ και τρία χρόνια χτυπάµε πόρτες για να πληρώσουµε και δεν µπορούµε. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρέη. Την ερχόµενη εβδοµάδα αναµένουµε νέα», είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος γνωρίζει ότι στο πλευρό του θα έχει και τους συνδέσµους φιλάθλων, τους οποίους αν χρειαστεί, θα βγάλει µε µεγάλη ευκολία στους δρόµους. Ενδεικτικό των σχέσεών τους ήταν ότι χθες µετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου κάλεσε τους εκπροσώπους του Τύπου στα Vips της Τούµπας, προκειµένου ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσµων (πλαισιωµένος από περίπου τριάντα οπαδούς) να διαβάσει µια επιστολή µε την οποία κατήγγειλε την Αστυνοµία για τις συλλήψεις έξι οπαδών του ΠΑΟΚ και προειδοποιούσε τους πάντες (ακόµη και δηµοσιογράφους) ότι θα τους βρουν απέναντί τους.