Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ της Εθνικής µας έχει να αντιµετωπίσει και προβλήµατα που δεν οφείλονται στις απουσίες. Ο Ναβάρο, που καλείται να σηκώσει µεγαλύτερο φορτίο στις πλάτες του, υποφέρει από ενοχλήσεις στη µέση και δεν κάνει… υψηλές πτήσεις.

Ο Φερνάντεθ, ύστερα από µια στείρα χρονιά στο ΝΒΑ µε το Πόρτλαντ, έχει µέτρια παρουσία, ενώ ο Ρούµπιο δεν µπορεί να τραβήξει µόνος του το… κάρο στην περιφέρεια, αφού οι Γιούλ, Λόπεθ δεν µπορούν να προσφέρουν όσα ο Καλντερόν!

n Νωρίτερα θα έχουµε πληροφορηθεί τον αντίπαλό µας σε περίπτωση που βάλουµε τέλος στην κακή παράδοσή µας µε τους Ισπανούς, τους οποίους έχουµε να νικήσουµε σε µατς τελικής φάσης από το 1998 στο Παγκόσµιο της Αθήνας. Η Σερβία (18.00) θα αντιµετωπίσει την Κροατία και η οµάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς είναι το µεγάλο φαβορί. Οι Κροάτες συνεχίζουν την ποιοτική (και αγωνιστική) κατρακύλα τους και η παρέα του Μίλος Τεόντοσιτς αναµένεται να µην έχει πρόβληµα για προκριθεί στα προηµιτελικά.

n Εξίσου εύκολη αποστολή αναµένεται να έχει αύριο και η γηπεδούχος Τουρκία που θα αντιµετωπίσει τους Γάλλους, ενώ σπουδαίο µατς θα γίνει στο Σλοβενία – Αυστραλία.