Η φανέλα µε το νούµερο 7 απειλεί τις άλλες µε τα νούµερα 20 και 5 στην οµάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ δηλαδή πάει να καπελώσει τους Πάµπλο Γκαρσία και Βιεϊρίνια.


Οχι µέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκεί οι θέσεις τους είναι εδραιωµένες, αλλά στις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο µαροκινός µεσοεπιθετικός είναι φαντεζί, γρήγορος και καλά καταρτισµένος ποδοσφαιριστής. Αυτός δηλαδή που µπορεί να ξεσηκώσει την κερκίδα µε τις ενέργειές του.

Ηδη οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» ψάχνουν στο Διαδίκτυο για βίντεο µε το νέο απόκτηµα της οµάδας τους, ώστε να αποκτήσουν προσωπική εικόνα για την αξία του και του τι είναι ικανός να κάνει.

Από την άλλη µεριά, το τµήµα µάρκετινγκ του ΠΑΟΚ ετοιµάζεται να εκµεταλλευτεί στο έπακρο το όνοµα του διεθνούς µαροκινού ποδοσφαιριστή που µέχρι πριν από λίγες µέρες φορούσε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Ελ Ζαρ θα πάρει τη φανέλα µε το νούµερο 7 στην πλάτη και τον Δικέφαλο στο στήθος. Μια φανέλα βαριά σαν ιστορία, αφού τη φόρεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Μια φανέλα η οποία ενδέχεται να ρίξει από την κορυφή των πωλήσεων στην µπουτίκ του ΠΑΟΚ τις φανέλες των Βιεϊρίνια και Πάµπλο Γκαρσία, οι οποίοι αυτή τη στιγµή συγκεντρώνουν τις προτιµήσεις των φιλάθλων του «Δικεφάλου».

Η φανέλα του Βιερίνια είναι πρώτη σε πωλήσεις, λόγω των ικανοτήτων του πορτογάλου µέσου, ενώ η φανέλα µε τον Γκαρσία βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων και λόγω των ικανοτήτων του ουρουγουανού αµυντικού µέσου, αλλά κυρίως λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Ο Ελ Ζαρ φέρεται να συγκεντρώνει και τα δύο στοιχεία. Και εκρηκτικό χαρακτήρα αλλά και ποδοσφαιρικές ικανότητες που ξεσηκώνουν την κερκίδα.

«Ηδη έχει γίνει ένας σχεδιασµός για τα αντικείµενα που θα αρχίσουν να πωλούνται στην µπουτίκ του ΠΑΟΚ µε αφορµή την απόκτηση του Ελ Ζαρ», λέει στην «ΟΜΑΔΑ» ο υπεύθυ νος µάρκετινγκ του «Δικεφάλου» Γιώργος Τζέτζης και συνεχίζει: «Θα υπάρχουν αντικείµενα µε το όνοµά του, διάφορα αναµνηστικά και φυσικά η φανέλα του.

Το όνοµα του παίκτη και το γεγονός ότι αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ είναι ένα δέλεαρ, όµως όσον αφορά την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις, θα µπορέσει να τη διεκδικήσει µόλις αρχίσει να παίζει και µετά, αφού οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περιµένουν πρώτα να δουν έναν παίκτη να αγωνίζεται και µετά να αγοράσουν τη φανέλα µε το όνοµά του».

ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ

Ο Ελ Ζαρ θα πάρει τη φανέλα µε το νούµερο 7 στην πλάτη και τον Δικέφαλο στο στήθος. Μια φανέλα βαριά σαν ιστορία, αφού τη φόρεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Φανατικός… βασιλόφρων


Ο ΝΑΜΠΙΛ ΕΛ ΖΑΡ γεννήθηκε στη Γαλλία πριν από 24 χρόνια. Εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήµατά του και φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα εθνικής οµάδας (της Γαλλίας), αλλά ποτέ δεν ένιωσε Γάλλος. Επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά του και έτσι φόρεσε τη φανέλα της εθνικής οµάδας του Μαρόκου. Αν και γεννήθηκε στη Γαλλία και συνέχισε την καριέρα του στη Λίβερπουλ, η αγαπηµένη οµάδα του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε όσο ήθελε. Είχε µόνον 31 συµµετοχές στα τέσσερα χρόνια που ήταν µέλος της. Το πλεονέκτηµά του είναι η ταχύτητα και η καλή τεχνική µε την µπάλα, αλλά δεν µπορούσε να προσαρµοστεί εύκολα στο σύστηµα που έπαιζε η οµάδα, ενώ υπολειπόταν στα αµυντικά καθήκοντά του. Πέρυσι είχε µόνον τρεις συµµετοχές και έτσι φέτος ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ προκειµένου να αποκτήσει αγωνιστικές εµπειρίες.

Ο Ελ Ζαρ είναι µουσουλµάνος και προσπαθεί να τηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο τα θρησκευτικά καθήκοντά του. Ακολουθεί ακόµη και το Ραµαζάνι, το οποίο έχει δηµιουργήσει αρκετά προβλήµατα στην απόδοση πολλών µουσουλµάνων ποδοσφαιριστών στην καριέρα τους.