ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΣΙΣΕ, όµως µπορεί να διεκπεραιώσει µία δύσκολη αποστολή όταν του ανατεθεί. Να σκοράρει δηλαδή που είναι κυρίως η δουλειά του! Η κλήση του στην εθνική οµάδα των ανδρών µάλιστα έχει βάλει σε σκέψεις τη διοίκηση του ΠΑΟ σε ό,τι αφορά την απόκτηση κι άλλου καθαρόαιµου σέντερ φορ. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξαν έναν άλλου τύπου ποδοσφαιριστή, όπως ο Λουίς Γκαρσία. Μέχρι τις 10 του µηνός ο ΠΑΟ έχει το δικαίωµα να πάρει ελεύθερο στράικερ, όµως ο Κάρλος Φρέιτας δεν έκρυψε χθες τον προβληµατισµό του, καθώς ο ερχοµός του θα παραγκωνίσει τον «Πετρογκόλ»!

Το τέρµα που πέτυχε ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟ στην πρεµιέρα µε τη SΚΟDΑ Ξάνθη δεν ήταν αρκετό.

Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (είναι και κοντά στο 1µ90) άνοιξε το σκορ, όµως στο δεύτερο ηµίχρονο η απόδοσή του έπεσε. Κάτι φυσιολογικό όµως, αφού όλη η οµάδα «κοιµήθηκε», ενώ του λείπουν παιχνίδια. Ο Πετρόπουλος δεν είναι πια πιτσιρικάς να βελτιώνεται µέσω των προπονήσεων, αλλά θέλει αγώνες στα πόδια του. Πέρυσι, πήρε λίγες ευκαιρίες, αφού είχε µπροστά του αυτό το κανόνι µεγάλου βεληνεκούς, τον Τζιµπρίλ Σισέ που έφτασε συνολικά τα 29 γκολ!

Ο ΠΑΟ µπορεί να άφησε βαθµούς στη Λεωφόρο, όµως ο «Πετρογκόλ» είναι ανεβασµένος ψυχολογικά, λόγω του τέρµατος που πέτυχε και λόγω της Εθνικής ανδρών. Την πονάει τη φανέλα µε το εθνόσηµο. Ηταν και στις εθνικές οµάδες Ελπίδων και Νέων, όπου είχε προπονητές τούς Νιόπλια, Ιορδανίδη. Το σηµαντικότερο είναι ότι έχει καταλάβει τον ρόλο του και όπως όλοι οι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές, θέλει να παίζει περισσότερο. Εκεί που θέλει ακόµη δουλειά είναι στα τελειώµατα των φάσεων, όπως δηλαδή και οι περισσότεροι επιθετικοί. Και θα πρέπει να βελτιώσει τις κινήσεις του στο ένας εναντίον ενός. Η φετινή χρονιά πάντως είναι πολύ σηµαντική για τον Πετρόπουλο. Ο Παναθηναϊκός στα… χαρτιά δείχνει ότι πιστεύει στις δυνατότητες και την εξέλιξή του, γι’ αυτό έχει βάλει 6 εκατ. ευρώ ρήτρα στο συµβόλαιό του.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ

Διατεθειµένος να πετύχει και να… ξεδιπλώσει στο γήπεδο όλα όσα έµαθε στη Λίβερπουλ, δίπλα σε µεγάλους παίκτες όπως ο Τζέραρντ, δήλωσε ο Νταµιέν Πλεσί(ς) που εξήγησε για το όνοµά του ότι έχει «ς», αλλά δεν προφέρεται. «Ηθελα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε µία µεγάλη οµάδα».

n Τροχαίο είχε στο Κορωπί ο Σισέ, χωρίς να τραυµατιστεί. Το αυτοκίνητό του µάρκας Βentley υπέστη υλικές ζηµιές.