Τον χορό των μεταγραφών άρχισε η Τσέλσι, αποκτώντας από την Πόρτο τον αμυντικό Ζοζέ Μποσίνγκουα έναντι 20,5 εκατ. ευρώ. Τον παίκτη που θεωρείται από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ της Ευρώπης διεκδικούσε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απόκτηση του Μποσίνγκουα θα ωθήσει στην έξοδο έναν από τους Πάουλο Φερέιρα ή Ζουλιάνο Μπελέτι.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα μπορεί να ηττήθηκε από τη Μαγιόρκα στο Καμπ Νου (3-2 ), αλλά οι οπαδοί των μπλαουγκράνα αποχαιρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο τον Φρανκ Ράικαρντ, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Πέπε Γκουαρντιόλα. Κάθε φορά που ο Ολλανδός σηκωνόταν από τον πάγκο για να δώσει εντολές στους παίκτες του, οι οπαδοί τον χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν αναγνωρίζοντας όσα προσέφερε στον σύλλογο τα πέντε χρόνια της παραμονής του. Υπό τις οδηγίες του Ράικαρντ η Μπάρτσα κατέκτησε δύο τίτλους στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το Τσάμπιονς Λιγκ.

●●● Ο Σουηδός διαιτητής Πέτερ Φρόιντφελντ ορίστηκε να διευθύνει τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου UΕFΑ ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο Στάδιο της Πόλης του Μάντσεστερ. Ο 44χρονος Φρόιντφελντ έχει συμπεριληφθεί επίσης στους διαιτητές που θα διευθύνουν αγώνες του Εuro 2008.