Και τρίθυρο Κia Cee΄d

Ρro Cee΄d oνομάζεται το τρίθυρο Κia Cee΄d, που λανσάρεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα. Η έκδοση των 1,4 λίτρων με 109 ίππους ξεκινά από 12.900 ευρώ με στάνταρ αιρ-κοντίσιον, 6 αερόσακους, ηχοσύστημα και υπολογιστή ταξιδιού. Υπάρχει επίσης και έκδοση 1,6 λίτρων με 129 ίππους και τιμή εκκίνησης 15.200 ευρώ, ενώ σε επτά χρόνια ανέρχεται η εργοστασιακή εγγύηση.

Δωρεάν έλεγχος για τα Ρeugeot

Δωρεάν έλεγχο 30 σημείων και δωρεάν συμπλήρωση αντιψυκτικού και υγρών φρένων προσφέρει η Lion Ηellas, Γενική Αντιπροσωπεία των Αυτοκινήτων Ρeugeot στη χώρα μας. Η προσφορά ισχύει έως τα τέλη Δεκεμβρίου και προβλέπει εκτός των άλλων έκπτωση σε χειμερινά αξεσουάρ (π.χ. μπάρες οροφής και δέστρες για πέδιλα σκι), αλλά και σταθερές τιμές για συγκεκριμένες εργασίες, όπως 15 ευρώ για την αντικατάσταση των υαλοκαθαριστήρων. Εκπτώσεις στη Ford

Σημαντικότατο όφελος μπορεί να έχουν οι πελάτες της Ford που θα επιλέξουν να αγοράσουν ένα μοντέλο της εταιρείας τοις μετρητοίς ή με έντοκο διακανονισμό. Για παράδειγμα, στο Μaverick η έκπτωση φτάνει τα 5.730 ευρώ, για τα Focus προβλέπονται 2.000 ευρώ έκπτωση, για τα Κa και Fusion 1.500 ευρώ, κ.λπ. Εναλλακτικά, προσφέρεται για ορισμένα μοντέλα η δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 51 μήνες.