Το νέο επαγγελματικό μοντέλο κέρδισε πριν από λίγες ημέρες τον τίτλο του Van of Τhe Υear 2008. Το ιταλικό μοντέλο καλύπτει το κενό των επαγγελματιών ανάμεσα στο Dolbo και το Ducato. Εκτός από τη σύγχρονη εμφάνισή του προσφέρει μεταφορική ικανότητα 850 κιλών ωφέλιμου φορτίου και ωφέλιμη χωρητικότητα 4 κυβικών μέτρων. Ο λειτουργικός χώρος φορτίου προσφέρεται για οποιονδήποτε τύπο εσωτερικής διαρρύθμισης και διευκολύνει τις διαδικασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων χάρη στο πολύ χαμηλό ύψος του δαπέδου φόρτωσης (585 και 490 χιλιοστά αντίστοιχα από το έδαφος για την πίσω πόρτα ή τις πλευρικές συρόμενες) και στο άνοιγμα των πίσω και πλευρικών θυρών (άνοιγμα πίσω θυρών 90 μοίρες και 180 μοίρες).

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1.9 D με 69 ίππους, 2.0 JΤD Τurbodiesel με 94 ίππους και 2.0 16v βενζίνης με 136 ίππους.

ΤΙΜΗ Από 16.920 ευρώ. Το Scudo Van περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό του κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ΑΒS με ΕΒD, σταθερό διαχωριστικό καμπίνας χώρου φόρτωσης με τζάμι, επένδυση χώρου φόρτωσης ώς τη μέση, αερόσακο οδηγού και υδραυλικό τιμόνι.

TOP

Η νέα εργονομική θέση οδήγησης που προσφέρει πολύ καλή πρόσβαση του οδηγού σε όλα τα χειριστήρια αλλά και κορυφαία περιμετρική ορατότητα χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από