Το Vivaro προσφέρεται σε2 εκδόσεις μεταξονίων, δύο ύψη οροφής και δύο κατηγορίες μεικτού βάρους. Η περιοχή φόρτωσης του Vivaro Ρanel Van είναι από τις φαρδύτερες στην κατηγορία του (1,690 χιλιοστά) και το Vivaro Drop Side προσφέρει μία επίπεδη πλατφόρμα φόρτωσης εμβαδού μέχρι 7,7 τετραγωνικών μέτρων. Στα χρηστικά έξτρα υπάρχουν το σύστημα FlexFix που ασφαλίζει το φορτίο στα πλαϊνά πάνελ, προστατευτικές πλαϊνές επενδύσεις και ξύλινο πάτωμα φόρτωσης. Προσφέρεται και με ένα νέο εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο καθώς και με έναν εργονομικά τοποθετημένο επιλογέα τύπου joystick. Διατίθεται επίσης με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Τechshift που προσφέρει οικονομία καυσίμου μέχρι 6% σε σχέση με το μηχανικό κιβώτιο. Στα θετικά του συμπληρώστε την εργονομική θέση οδήγησης και την καλή περιμετρική ορατότητα.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Πετρελαίου 1,9 λίτρων (82 ή 100 ίπποι) και 2,5 λίτρων (136 ίπποι) και βενζίνης 2,0 λίτρων με 120 ίππους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΤΙΜΗΣυρόμενη πλαϊνή πόρτα, δύο πίσω πόρτες με άνοιγμα 180 μοιρών, αερόσακος οδηγούς, air condition, ΑΒS με δισκόφρενα και όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες. Από 20.270 ευρώ.

TOP

Το σύστημα FlexFix που ασφαλίζει το φορτίο στα πλαϊνά πάνελ, αλλά και το ξύλινο πάτωμα που το προστατεύει από τη φορτοεκφόρτωση παλετών.