Νεύρα στο ντέρμπι του νησιού


Απαράλλαχτο παρέμεινε το σκηνικό στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ολιγόλεπτη διακοπή λόγω έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων για τις αποφάσεις του διαιτητή, ο (τυπικά) φιλοξενούμενος Διαγόρας κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι του νησιού, την ομάδα της Ρόδου με 1-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Κόρινθος, η οποία συνέχισε με νίκη επίσης με 1-0 απέναντι στον Φωστήρα, ενώ Αίας Σαλαμίνας και Παναιτωλικός εξακολουθούν να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση έπειτα από τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν εις βάρος των Αιολικού και Βύζαντα, 4-0 και 3-0 αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Παναχαϊκή συνέχισε την ανοδική της πορεία κερδίζοντας 2-1 τον Παναιγιάλειο, με το ίδιο σκορ επικράτησε εντός έδρας ο Ατσαλένιος της

ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή καθώς η πρωτοπόρος Καβάλα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Εορδαϊκό

Θήβας, ενώ νίκη στην έδρα του πέτυχε και ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε του Μεσσηνιακού στο Μενίδι με 2-0. Στο Κορωπί η ομώνυμη ομάδα νίκησε δύσκολα τη Θύελλα Πατρών με 1-0, ενώ τέλος Αστέρας Ρεθύμνου και Ηλιούπολη αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή και στον Βόρειο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, καθώς η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καβάλα δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Εορδαϊκό, επικρατώντας εύκολα με 3-0. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΠΑΟ Νέων Επιβατών, ο οποίος έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Πολυκάστρου με 2-1, ενώ τρεις βαθμούς πίσω του έμεινε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στη συνονόματή της από την Καρδίτσα, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0. Την ήττα αυτή δεν εκμεταλλεύτηκε ο Θερμαϊκός, ο οποίος ηττήθηκε στη Λαμία από την τοπική ομάδα με 2-1, ισοβαθμώντας πλέον και με τη Νίκη Βόλου, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Δόξα Δράμας. Στα παιχνίδια που ολοκλήρωσαν την αγωνιστική, ο Εθνικός Κατερίνης ήταν εντυπωσιακός απέναντι στην Ένωση Θράκης, συντρίβοντάς την με 4-0, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ολυμπιακός Βόλου, κερδίζοντας την Προσοτσάνη με 3-1, ενώ αντίθετα Ένωση Ιωαννίνων και Αναγέννηση Άρτας μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, μετά το μεταξύ τους 1-1.

Τα αποτελέσματα της Γ΄Εθνικής