Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν «χρέωσε» στον Κουμορτζί ο Βασίλης Τεροβίτσας στάθηκε αιτία για να παραιτηθεί από τη διαιτησία ο διεθνής ρέφερι, αυτό όμως δεν ήταν ικανό να «σώσει» τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου. Έτσι, χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον χρέωσε με δύο κίτρινες κάρτες και ο Κουμορτζί θα απουσιάσει από την αγώνα της Κυριακής του Πανιώνιου με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, η Πειθαρχική Επιτροπή «έσβησε» την κίτρινη κάρτα στον Μπερντέ.

Με άλλες αποφάσεις της Π.Ε. απαλλάχθηκαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Καλαμαριά για την υβριστική συμπεριφορά των οπαδών τους, ενώ με πρόστιμα τιμωρήθηκαν ο Άρης (1.000 ευρώ), ο Ατρόμητος (2.000 ευρώ) και ο Ολυμπιακός (2.000 ευρώ).

●●● Μπορεί η Βέροια να είχε νικήσει 2-1 την Πρέβεζα εκτός έδρας στην 4η φάση του Κυπέλλου, ωστόσο δεν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της δύο παίκτες κάτω των 21 ετών- διάταξη που προβλέπεται στο άρθρο 8 της προκήρυξης του Κυπέλλου, βάσει της οποίας έγινε δεκτή η ένσταση που κατέθεσε η Πρέβεζα. Έτσι, η ομάδα της Ηπείρου πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 και τώρα μετέχει στη φάση των «16» της διοργάνωσης.