Η ομίχλη στο Βελιγράδι δημιούργησε στον Παναθηναϊκό σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Σερβίας, όμως απόψε (21.45,

Supersport) στη Χάλα Πιονίρ οι «πράσινοι» πρέπει να ξεπεράσουν άλλα… καιρικά φαινόμενα που η Παρτιζάν θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί. Την καταιγιστική πίεση που ασκεί στην άμυνα η αήττητη ομάδα του Βουγιόσεβιτς, τον… καύσωνα που θα επικρατήσει στις εξέδρες από τους φίλους της Παρτιζάν και την… ξηρασία που θα επιδιώξουν να επιβάλουν στα ριμπάουντ ο εντυπωσιακός φέτος Πέκοβιτς και οι συμπαίκτες του.

«Είναι ένα δύσκολο ματς αφού η Παρτιζάν παρουσιάζεται φέτος αρκετά δυνατή. Άρχισαν καλά σε όλες τις διοργανώσεις, στην Αδριατική Λίγκα έχουν απολογισμό 7-1, ενώ και στην Ευρωλίγκα είχαν καλό ξεκίνημα και παραμένουν αήττητοι. Όλοι μιλούν για τον Πέκοβιτς, αλλά δεν είναι μόνο αυτός, αφού όλοι οι παίκτες της έχουν φιλοδοξίες, παίζουν πολύ καλά και το παιχνίδι θεωρείται για αυτούς σημαντικό. Θα είναι δύσκολος αγώνας που χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους μας» σχολίασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος είχε ραντεβού με τους παίκτες του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 5.30 το πρωί, όμως η αποστολή πάτησε στο Βελιγράδι στη μία το μεσημέρι.

Αιτία της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός ήταν η ομίχλη που είχε σκεπάσει το αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους της Ολυμπιακής Αεροπορίας να μην μπορεί να το προσεγγίσει. Ύστερα από αρκετές βόλτες πάνω από το Βελιγράδι, ο κυβερνήτης αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα! Έτσι οι επιβάτες και μαζί η αποστολή του Παναθηναϊκού έφθασαν στις 9.30

π.μ. στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από όπου τελικά αναχώρησαν για δεύτερη φορά στις 11 π.μ. «Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και το αποτέλεσμα είναι η κούραση των παικτών. Πρέπει να πάμε στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε γιατί το βράδυ έχουμε και προπόνηση» περιορίστηκε να σχολιάσει ο Ομπράντοβιτς για τη νέα ταλαιπωρία του Παναθηναϊκού.

Στην Αθήνα έμειναν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Στράτος Περπέρογλου.