ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Πρέπει να περιορίσετε τα λάθη σας», είπε ο Φερνάντο Σάντος χθες στους παίκτες του, μιλώντας σχετικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού. «Είναι κάποια λάθη που τα κάνουμε συνέχεια. Ειδικά στις στημένες φάσεις πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αν παίζουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο εναντίον του Ολυμπιακού, θα πάμε πολύ καλά. Αν κάνουμε όμως τα ίδια λάθη που κάναμε στο εικοσάλεπτο που δεχθήκαμε τα δύο γκολ, θα έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε και κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να του κάνει τις παρατηρήσεις του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο, τον προορίζει για να παίξει τον ρόλο του ηγέτη στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο Σάντος αυτό που θέλει από τον νεαρό μεσοεπιθετικό είναι να παίζει πιο ομαδικά και να σκέφτεται περισσότερο τις ενέργειές του μέσα στο παιχνίδι.

ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΝΟΛ

Ο Κνολ τελικά έχει υποστεί θλάση μικρού βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, όπως αποδείχθηκε από τον υπέρηχο στον οποίο υποβλήθηκε χθες κι έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον του Εργοτέλη είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Βαγγελής, που υπέστη κάκωση στο δάκτυλο του ποδιού στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, συνεχίζει να προπονείται μόνος του και είναι και εκείνος αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα βρίσκεται σήμερα και αύριο στην Αθήνα, όπου έχει προγραμματίσει κάποιες συναντήσεις προκειμένου να βρει χορηγίες για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση του Γιώργου Ποικιλίδη με τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα του συλλαλητηρίου. Το αν θα γίνει ή όχι, ενδέχεται να αποφασιστεί σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι συναντήσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Αθήνα για χορηγίες. Αν δηλαδή οι εκπρόσωποι της Πολιτείας που υποσχέθηκαν χορηγίες στον ΠΑΟΚ τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, τότε το συλλαλητήριο ενδέχεται να ματαιωθεί.