ΠΡΩΗΝ ΒΟΗΘΟΣ σερίφη στις ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του όταν εκείνη ήταν δέκα ετών, συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ. Ο Κένεθ Φρίμαν, όχι μόνο βίαζε επανειλημμένως την κόρη του, αλλά κινηματογράφησε τις σκηνές και τις διοχέτευσε στο Ίντερνετ, με αποτέλεσμα το υλικό αυτό να καταστεί ένα από τα πλέον δημοφιλή βίντεο παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε αφού πρώτα η κόρη του Κάλι μίλησε για το προσωπικό της δράμα στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Αmerica΄s Μost Wanted». «Χωρίς τη δύναμή της δεν θα είχε συλληφθεί ποτέ ο Φρίμαν», δήλωσε ο πατριός της 17χρονης, σήμερα, Κάλι.

Τουλάχιστον 4 Κινέζοι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης την περασμένη Τρίτη τραυματίστηκαν. Ο Φρίμαν προσπαθούσε να περάσει από την Κίνα στο Χονγκ Κονγκ. Ο 44χρονος πρώην βοηθός σερίφη είναι αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ και, αν και αυτοδίδακτος, έχει γίνει ειδικός στους υπολογιστές.

Τα ντοκουμέντα

Στα βίντεο που προβλήθηκαν στην αμερικανική εκπομπή ο Φρίμαν εμφανίζεται να χορεύει γυμνός από τη μέση και πάνω στη δεξίωση του γάμου του με τη μητέρα της Κάλι και στη συνέχεια να παίζει, έχοντας τη νεογέννητη κόρη τους στο εσώρουχό του… Όταν η Κάλι αποκάλυψε το μυστικό της στη μητέρα της, οι γονείς της είχαν χωρίσει. Στην κατοχή του πατέρα της βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με την Κάλι. Ο Φρίμαν κατηγορήθηκε για τον βιασμό της κόρης του, αλλά τον Δεκέμβριο του 2005 αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 73. 600 ευρώ. Τον Μάρτιο του 2006, κι ενώ οι εισαγγελείς ζητούσαν να πενταπλασιαστεί η εγγύησή του, ο ίδιος είχε ήδη πάρει τον δρόμο για την Κίνα.