ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αλλάζει την ενδεκάδα και κυνηγάει το γκολ!

Με αυτή την τακτική σκοπεύει να υπερασπιστεί ο ΠΑΟΚ το υπέρ του 2-1 του πρώτου αγώνα στην αποψινή ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πετύχει την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως όλοι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν ότι αν επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση με αυτή που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη, δεν θα έχουν καμία τύχη στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Παράσχος ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα και για τον λόγο αυτό συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χαραλάμπους και τον Πια. Αυτό που έχει τονίσει στους παίκτες του και που τους ζήτησε να το εφαρμόσουν στο γήπεδο, είναι να μην επιδιώξουν το 0-0 που δίνει πρόκριση στον ΠΑΟΚ, αλλά να προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Ο Μάρτσιν Μίετσελ έδειξε να συμμερίζεται την άποψη του προπονητή του για την επίτευξη ενός τέρματος, αφού είπε: «Το κλειδί για την πρόκρισή μας πιστεύω ότι είναι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα. Η υπόθεση πρόκριση είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Θέλω να σκοράρω και πάλι όπως έκανα και στο πρώτο παιχνίδι».

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν αντιμετωπίζει το σημερινό παιχνίδι ως μια ευκαιρία για να δώσει η ομάδα απάντηση σε αυτούς που την αμφισβητούν. «Το προβάδισμα για την πρόκριση το έχουμε εμείς», είπε και συνέχισε: «Θέλουμε να προκριθούμε και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας, προκειμένου να δώσουμε μια απάντηση σε όλους εκείνους που μας αμφισβητούν».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Η χθεσινή απόρριψη της προσφυγής του από την ΕΕΟΔΑΠ καθώς και η απόρριψη της αίτησης διακοπής συμβολαίου που είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ, έφεραν τις δύο πλευρές πιο κοντά. Ο Νίκος Βεζυρτζής είχε συμφωνήσει με τον παίκτη ότι αν δεν δικαιωνόταν κανείς τους από την ΕΕΟΔΑΠ, τότε εκείνος θα επέστρεφε και η ομάδα θα του αναπροσάρμοζε το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2011, δίνοντάς του αύξηση για τον κάθε χρόνο συνεργασίας, αρχίζοντας τον πρώτο χρόνο από τις 120 χιλιάδες ευρώ και φτάνοντας τον τελευταίο στις 200 χιλιάδες ευρώ.

«Ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Νίκος Βεζυρτζής, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε: «Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους συμπαίκτες μου.

Τους ταλαιπώρησα όμως ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Τώρα θέλω απλώς να είμαι υγιής και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Η επιστροφή μου ήταν κάτι που ήθελα πολύ να γίνει».

Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα και για τον λόγο αυτό συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χαραλάμπους και τον Πια