Λίγες είναι οι πιθανότητες να ικανοποιηθεί το αίτημα του Ότο Ρεχάγκελ από την Σούπερ Λίγκα και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου, αντί για το τέλος Απριλίου που προβλέπεται από τον προγραμματισμό της διοργανώτριας.

«Θα πρέπει να γίνει μια παραχώρηση από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας, για να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση οι διεθνείς, αφού το πρωτάθλημα λήγει στις 30 Απριλίου και έχουμε δύο αγώνες για τα προκριματικά του ΕURΟ 2008 τον Ιούνιο. Η Σούπερ Λίγκα άλλαξε τις ημερομηνίες, κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνει τουλάχιστον χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού προπονητή. Άλλωστε, δεν είναι καλό να είναι οι παίκτες τέσσερις μήνες σε αχρησία. Ελπίζω πως έστω και την τελευταία στιγμή θα αλλάξει ξανά η ημερομηνία και το πρωτάθλημα θα τελειώσει στις 13 Μαΐου», τόνισε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης μιλώντας στον SuperSport Fm.

Από την πλευρά της Λίγκας ο αντίλογος είναι πως από τη βασική 11άδα που χρησιμοποιεί ο Ότο Ρεχάγκελ μόνο οι Νικοπολίδης και Δέλλας αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ χαρακτήρισε το ματς με την Τουρκία στις 24 Μαρτίου ως το «πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο» και ακόμη:

●●●Για τον Καστίγιο επανέλαβε πως του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της ΕΠΟ, αλλά «από εκεί και πέρα είναι θέμα του ίδιου ». ●●● Για τον Νίνη είπε πως η ομοσπονδία της Αλβανίας ενδιαφέρεται να τον εντάξει στη δύναμή της, όμως ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνισθεί στην Εθνική Ελλάδος.

●●● Την προσεχή Δευτέρα θα παρουσιαστεί σε αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου το εισιτήριο του τελικού του Champions League.

●●● Επίσκεψη στη Σούπερ Λίγκα θα πραγματοποιήσει αύριο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός και θα μιλήσει με τους προέδρους των ΠΑΕ.